Oyun Haberleri

Bloomtown: A Different Story 24 Eylül’de Çıkıyor

Graveyard Keeper’ın yaratıcısından nostalji dolu bir bir JRPG! Bloomtown: A Different Story demo’suyla bizi çocukluğumuza götürdü. Yaşlılarla geçen tatiller, ağaç evler, yeni arkadaşlar ve tabii ki CANAVARLAR!

Sonuç olarak demo çok keyifliydi. Bu yüzden oyunun ana görseli çok basit demedik, istek listemizin tepesinde sergiledik. Nihayet bir çıkış tarihi de duyuruldu. Bloomtown: A Different Story 24 Eylül’de çıkacak.

Fiyatını henüz bilmiyoruz. Türkçe dil desteği de yok. Böyle söyleyince pek çekici gelmedi, biliyoruz. Ana görsel de çekicilikten uzak. O yüzden sizlere oyun çıkana kadar demosunu indirip oynamanızı tavsiye ederim. Zira demo ilk 10 dakikada bile buram buram nostalji kokuyor ve güzel geliyor olmalı. Televizyonun önünde duruyorsunuz diye size eline geçen her şeyi fırlatan dede de eğlenceli gelmiyorsa boşverin. Bu oyun size göre değil demektir. Fakat eğer ki tahminimde yanılmıyorsam siz de bu oyunu istek listenizin bir köşesinde sergilemek isteyeceksiniz.

Bloomtown: A Different Story tek oyunculu bir oyun. Köpeği sevmenize de köpekle birilerini dövmenize de izin veriyor. Çocukluk döneminde nostaljik bir hikaye olarak başlıyor. Hani kasabayı keşfe çıkarken falan hafiften bir Stephen King tadı verebilir. Nitekim hikaye de bu kasabada yaşayan canavarlara bağlanıyor. Gerçi bu yönüyle belki Stranger Things’e de benzetebilirsiniz.

Piksel grafikleri de seviyorsanız tadından yenmez.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.