Oyun Haberleri

BlizzCon 2013 Gümbür Gümbür Geliyor!

BlizzCon banner

Geçtiğimiz yıl düzenlenmeyen BlizzCon etkinliği bu yıl bomba gibi geri dönüyor.

BlizzCon 2013 etkinliğine hangi oyunların damgasını vuracağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Bakalım neler olacak?

2005 yılından beri düzenlenen BlizzCon’un 7. etkinliğine oldukça kısa bir süre kaldı. Blizzard’ın oyunlarına dair yeni içerikleri duyurduğu bu devasa şölen 8-9 Kasım tarihlerinde Anaheim, ABD’de düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl BlizzCon düzenlenmemişti. Bu yüzden birçok Blizzard takipçisi hayal kırıklığına uğramıştı. Firma bunun yerine çeşitli etkinliklere katılarak, oyunları hakkında ufak tanıtımlar yapmıştı.

Oyunseverlerin bu sene düzenlenecek olan etkinlikten beklentisi oldukça büyük. Haliyle, geçtiğimiz sene bir etkinlik yoktu ve yeni oyunlar hakkında bilgi alamadık. BlizzCon takvimine baktığımızda en büyük yeri kaplayan oyunun World of Warcraft olduğunu görüyoruz. Mists of Pandaria ile kaybettiği oyuncu kitlesini geri toplamayı başaran Blizzard’ın yeni bir ek paket çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Azeroth kıtasında huzur sağlandıktan sonra gözler yeniden Outland’e ve ötesindeki Burning Legion’a çevrilebilir.

Unutmadan eklemekte fayda var. Artık kesinleşen Warcraft filmi hakkında da ilk bilgileri alacağız. Filmin yönetmeni Duncan Jones ve Blizzard yöneticileri, Warcraft: The Movie hakkında konuşacak ve soruları cevaplayacaklar.

Bir başka konu ise Diablo III’e gelecek olan ek paket. Reaper of Souls adıyla bir tanıtım fragmanı yayınlanalı fazla olmuyor. Diablo III: Reaper of Souls hakkında daha fazla bilgi alacakmışız gibi gözüküyor.Legacy of the Void

Öte yandan, StarCraft II hakkında da uzun zamandır habersiz kaldık. İlk iki ek paketten sonra asıl merakla beklenen Legacy of the Void ile bu efsane üçleme sona erecek. StarCraft evreni için önemli bir karakter olan Zeratul ve onun ırkı Protossların üzerine kurulu hikaye ile StarCraft II’nin de sonunu görebileceğiz. BlizzCon 2013 etkinliği sırasında Legacy of the Void’e ait ilk izlenimlerin sunulması bekleniyor.

Ayrıca şu an beta sürecinde olan Hearthstone: Heroes of Warcraft hakkında da birçok bilgi açığa çıkacak.

Buradan kalkıp ABD’ye gidemiyorsunuz diye üzülmeyin. Blizzard önceki yıllarda yaptığı gibi canlı olarak etkinliği yayınlayacak. Geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürülen fiziksel biletler biteli aylar oluyor. Gidemeyen takipçiler 29.99 Euro karşılığında Sanal Bilet satın alabilecekler. Açılış seromonisi ve birkaç etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecek. Sanal Bilet satın alan kullanıcılar tüm etkinliği canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca Sanal Bilet satın alan kullanıcıları şu ödüller bekliyor:

BlizzCon 2013 Hediyeleri

  • World of Warcraft için Murkalot Pet.
  • StarCraft II için Tearin’ Stiches & Stiches Hook portresi.
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft için Mystery Minion kardı.
  • Diablo III için Mark of Death Bannerı.

Bu sene Blizzard takipçilerinin firmadan beklentisi oldukça yüksek. PlayStation 4’ün tanıtımı sırasında konuşmacı olarak katılan Chris Metzen, Diablo III’ün konsol versiyonunun çıkacağını müjdelemişti. Başta bu haber olmak üzere WoW ve SCII için gelecek ek paketler merakla bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.