Oyun Haberleri

Blacksmith Master: Maceracılara Kılıç Dövmeye Gücünüz Yetecek mi?

Tavern Master‘ın geliştiricileri bize NPC meseleleri oynatmaya devam ediyor. Bu kez Blacksmith Master, oyunlarda asla bulaşmamamız gereken o tehlikeli demircilerden biri olma şansı veriyor.

Untitled Games’in geliştirdiği Tavern Master, basit grafiklerine rağmen oyuncularını memnun etmeyi başarmış bir oyundu. Steam’de oyuncuların %92’sinden olumlu yorum toplamayı başardı. Strateji, simülasyon ve yönetme tarzındaki oyunun mekaniklerini, o çok sevdiğimiz orta çağ temasıyla buluşturdular. Böylece maceracıların dinlenmek için uğradıkları hanlarda onlara bira ve yatacak bir yer sunmakla görevli kişilerin meşgalelerini oynama şansı bulduk.

Fakat Untitled Games bu oyunla yetinmemiş. Şimdi de Blacksmith Master oyununu geliştirdiklerini duyurdular. Bu oyunda da benzer türlerin sistemlerini kullanıyorlar. Biz de demirci olarak hem silahlarımızda kullanacağımız madenleri araştırıp edinmekle hem de onları dövecek yetenekli usta ve çıraklar bulmakla ilgileniyoruz. Ayrıca tabii ki sadece silah dövmüyoruz. Yeri gelince köyün hanımlarına tencere de yapmak gerek. Yani tam teşeküllü demirciler olacağız. Demire dair her şey bizden sorulacak.

Blacksmith Master 2023 yılı içinde hem Epic Games hem de Steam üzerinden erken erişime açılacak. Güzel yanı şu ki, Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkacak. Ve bu kez oyunun yayıncısı da değişiyor. Blacksmith Master’ı Hooded Horse yayınlayacak. Yani Old World‘ü yayınlayan firma. XCOM sevenlerin göz atması gereken Xenonauts 2‘yi de yayınlayacak olanlar hani.

Blacksmith Master’ın Steam sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.