Oyun Haberleri

Başbüyücüyü Kim Öldürdü?

dungeons-and-dragons-clue-board-game-banner

Sizce baş büyücüyü kim öldürdü?

Başbüyücüyü; Tordek, ejderhanın ininde alevli baltayla mı öldürdü? Yoksa Mialee, zindanda güç asası ile mi öldürdü? Bu cevapları ancak siz verebilirsiniz!

dungeons-and-dragons-clue-board-gameTabii ki Clue: Dungeons & Dragons kutu oyunu sayesinde. Clue oyunu, ülkemizde Katil Kim, Cluedo ve İpucu isimleriyle piyasaya sürüldü yıllar içerisinde. Şimdi de yurtdışında Clue oyununun Dungeons & Dragons sürümü yayınlandı.

Katil Kim oyununu oynamış olanlar hatırlar; genellikle Bayan Mor, Bay Kırmızı gibi karakterler, salon, mutfak, yemek odası gibi mekanlar, şamdan, ip, ingiliz anahtarı gibi de suç aletleri vardı. Bu oyunda ise her şey çok daha fantastik. Karakterler, Dungeons & Dragons oyunundan tanıdığımız Tordek, Mialee, Regdar, Lidda, Ember ve Nebin. Mekanlar ise Başbüyücünün Kalesi’nde yer alan ejderha ini, zindan, hazine odası, çalışma odası gibi yerler. Suç aletleri ise tabii ki güçlü silahlar, Vorpol Sword, Dagger of Venom, Ring of Magic Missiles, Flaming Battle Axe, Staff of Power, Mace of Disruption. Bir başbüyücüyü başka türlü öldürmek mümkün olmazdı herhalde.

Başbüyücüyü kimin nasıl öldürdüğünün gizemini çözmek sizin elinizde. Oyunun, fantastik öğeler dışında bilinen oyun yapısından hiçbir farkı yok. Dilerseniz elinizdeki oyunu da fantastik bir şekilde oynayabilirsiniz.

Yine de oyunu almak isterseniz hemen buradan satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.