Oyun Haberleri

Baldur’s Gate Açıklandı!

baldurs-gate-skullBaldur’s Gate ile ilgili beklenen açıklama sonunda yapıldı.

Bugün size “Yeni Baldur’s Gate Söylentileri” haberinde de duyurduğumuz üzere bir süredir oyunun web sitesinde bir hareketlilik yaşanıyordu. Dün ise web sitesine konan sayaç bugün Türkiye saati ile 21:00’de sıfırlandı ve FRP severler için uzun süredir beklenen açıklama yapıldı.

Bu açıklamaya göre Overhaul Games firması Baldur’s Gate Enhanced Edition adı altında, önceki oyunlara sadık kalarak yenilenmiş ve HD olarak sunmayı planlıyor. Bu yaz çıkacak olan Baldur’s Gate Enhanced Edition oyunu, FRP severleri yeniden Baldur’s Gate topraklarına sürüklemeyi hedefliyor.

Baldurs-Gate-Enhanced-Logo

Geçen sene de MDK 2 oyununu HD yapan Overhaul Games, şimdi de Baldur’s Gate’i açıkladı. Bu açıklama, daha farklı beklentileri olan oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış olsa da yine de Baldur’s Gate için bu tür gelişmeler sevindirici. Bunun dışında Baldur’s Gate Enhanced Edition’ın Tales of the Sword Coast‘u da içereceği açıklanan bilgiler arasında. Yapımcı Trent Oster, Twitter’da yazdığına göre oyunda ufak tefek yenilikler de olabilir.

Sonrasında çıkacak olan Baldur’s Gate II Enhanced Edition oyununun da Throne of Bhaal’ı içereceği söylendi. Ayrıca tüm oyunlar, tıpkı ilk oyundaki gibi AD&D 2nd Edition sisteminde olacak.

Şimdilik elimizdeki tek bilgiler bunlar. Yakın zamanda açıklanacak gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. İşte Overhaul Games tarafından gönderilen açıklama resmi:

 baldurs-gate-announce

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.