Dizi Haberleri

Event Horizon Dehşeti 22 Yıl Sonra Dizi Oluyor

90’lar korku filmlerinden Event Horizon, Amazon Stüdyoları ve Paramount Television ortaklığı ile diziye uyarlanacak.

Variety‘nin aktardığı bilgilere göre; bilimkurgu korku filmi “Event Horizon” televizyon dizisi oluyor. The Guest, You’re Next, Godzilla vs. Kong filmlerinden Adam Winger, bilimkurgu serinin yönetmen koltuğuna otururken, yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Paul W.S. Anderson‘a yönetmenlik kariyerinde zirveyi yaşatan orijinal filmde Laurance Fishburne ve Sam Neill rol almıştı. Event Horizon filmi, galaksinin uzak noktalarına ulaşmayı sağlayacak bir kara delik yaratmak için kullanılan yerçekimi aracının test deneyinden sonra ortadan kaybolan uzay gemisinde yaşananları konu alıyor. 1997 yapımı filmde; bir kurtarma ekibi ve yerçekimi aracının mucidi, geminin esrarengiz kayboluşunu araştırmak için gönderilir. Gemi, bilinen evrenin dışında cehennem gibi bir boyuta gitmiştir ve ölüm artık çok yakındır.

Amazon ve Paramount işbirliği ile çekilecek dizinin, orijinal filmle aynı konuyu işleyeceği açıklandı ancak projeyle ilgili detayları henüz bilmiyoruz. Dizinin başına geçen Adam Winger‘ın, hikayenin huzursuz edici çılgınlığını ne kadar koruyacağını bekleyip göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.