Oyun Haberleri

Amnesia: Rebirth ile Yine Korkularımızdan Kaçacağız

Amnesia serisinin yaratıcılarından, karanlığın derinliklerine inen yeni yolculuk Amnesia: Rebirth yayınlandı. İnsanın tahammül sınırlarını keşfeden, kimsesizliğin ve ümitsizliğin hâkim olduğu, yürek parçalayan bir yolculuk bizi bekliyor.

Karanlık bir kalede uyanıp kendimiz hakkında çok az şey hatırladığımız Amnesia oyununun yeni halkası Amnesia: Rebirth çıktı. Yine korkumuzdan yararlanmaya çalışan karanlığın yaratıklarına esir olmadan hayatta kalmaya çalışacağız.

YouTube player

Oyunun Hikayesi

Nefesini tutmak zorundasın. Yaratık çok yaklaştı. Tek amacı ise senin korkundan faydalanmak. Bu yüzden karanlıkta çömeliyorsun, artan korkuna engel olmaya ve içindeki sesi susturmaya çalışıyorsun.

“Seni tanıyorum. Neler yapabileceğini biliyorum.”

Amnesia: Rebirth’te Cezayir’deki bir çölün derinliklerinde uyanan Tasi Trianon‘sın. Günler geçti. Neredeydin? Ne yaptın? Diğerleri nerede? Yolculuğunun izlerini takip ederek geri dön ve mahvolmuş geçmişinin parçalarını birleştir; seni yiyip bitirmek isteyen acımasız korkudan kurtulmak için tek şansın bu.

“Öfkeye ve korkuya yenik düşme.”

Zamana karşı yarışacaksın. Korku ve acı içinde kıvranan Tasi’nin yerine geç ve ona rehberlik et. Issız bir bölgede yolunu bulmak için çabaladığın sırada kendi umutların, korkuların ve acı veren pişmanlıklarınla da baş etmen gerekiyor. Yine de başarısız olursan her şeyi kaybedeceğini unutmamalı ve yoluna adım adım devam etmelisin.

Oyun Epic Games Store’da satışa çıktı. Hemen buradan sipariş verebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.