Oyun Haberleri

Amazon’un MMORPG Oyunu New World Yine Ertelendi

Amazon Game Studios tarafından geliştirilen New World, bir kez daha ertelendi. Bu yaz aylarında çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi 2021 yılına itildi.

Geçen ay içerisinde Crucible isimli MOBA türündeki oyunu piyasaya çıkan Amazon Game Studios, sancılı bir dönemden geçmişti. Oyun içi sorunlar, server problemleri, bağlantı hataları derken ilk çıkış günü itibariyle birçok oyuncu Crucible’a girememişti.

Firmanın bir başka oyunu olan New World, Crucible’a göre daha çok merak edilen bir markaydı. Ancak bu oyun bir kez daha ertelendi.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen New World, önce Mayıs ayı içerisine ertelenmişti. Ancak pandemi sebebiyle gecikeceği belirtilmişti. Şimdi yapılan açıklamaya göre oyunun çıkış tarihinin 2021 olacağı söylendi.

New World’e ilk bakış yapan Alpha sürümü oyuncularının, oyunu çok beğendiklerini ancak New World için yapılması gereken daha çok parçanın farkına vardıklarını belirttiler.

New World, Aeternum isimli fantastik bir adada geçen açık dünya tabanlı MMORPG oyunu olacak. Ada içerisinde yer alan büyülü mineraller sayesinde oyuncular yeni güçler kazanabilecek. Standart RYO oyunlarındaki, düşman öldürme, boss savaşları, zanaat işleri, kaynak toplama ve yeni eşyalar üretme gibi özelliklerin yanı sıra sağlam bir hikayesinin de olacağı belirtiliyor.

Eğer oyunu ön sipariş vermek isterseniz, Steam üzerinden 109 ₺ fiyatıyla satışa sunulduğunu da ekleyelim. Ön sipariş veren oyuncular, Ağustos ayındaki kapalı beta sürecine de dahil olabilecekler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.