Oyun Haberleri

Age of Wonders: Planetfall Çıktı

Age of Wonders: Planetfall, fantastik strateji oyunu Age of Wonders serisinin yaratıcısı Triumph Studios’un bilimkurgu türündeki strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Planetfall’da taktiksel sıra tabanlı savaş ve kapsamlı imparatorluk kurma özelliklerini yepyeni bir uzay ortamında yaşayacağız.

Fantastik öğelerle süslü ve benim de çok sevdiğim oyunlardan olan Age of Wonders şimdi Age of Wonders: Planetfall ile uzaya açıldı.

Yıkılan bir galaktik imparatorluğun kozmik karanlık çağından çıkarak yeni bir gelecek kuracağımız Age of Wonders: Planetfall’da hem taktiksel sıra tabanlı stratejimizi hazırlayacak hem de bu imparatorluğu büyüteceğiz.

Militan öncü birliklerden dinozorlara binen Amazonlar’a ve cyborg zombilere kadar altı gruptan birini seçerek imparatorluğumuzu kuracağız. Gezegen harabelerini araştırıp kendince evrilen diğer grupları keşfederken zekanı, askeri gücünü ve diplomasi becerilerini kullanarak her grubun görevlerini tamamla. Savaş, inşa et, müzakere yap ve teknolojini geliştirerek tek kişilik sefer modunda bir ütopya yarat ya da çok oyunculu modda arkadaşlarına karşı savaş.

Oyun Hakkında

Taktiksel Sıra Tabanlı Uzay Savaşları:

Taktiksel zorluklar sunan, birçok grubun, kişiselleştirilebilir birimlerin ve yıkılabilir ortamların bulunduğu sıra tabanlı savaşlarda savaş stratejini geliştir.

Zengin bir Bilimkurgu Dünyasını Keşfet:

Yıkılan bir galaktik imparatorluğun geçmişini ortaya çıkar. Yemyeşil manzaraları keşfedip heyecanlı bir hikâyeyi deneyimlerken Yıldız Birliğinin kaderini öğren. Rakip gruplarla yüzleş ve terk edilmiş yerlerde unutulan gizli teknolojileri keşfet.

Gezegen İmparatorluğu:

Teknolojik ve sosyal gelişmelerle koloninin geleceğini yönlendir. Bir cennet mi yoksa kusursuz bir ordu mu yaratacaksın?

Birden Fazla Zafer Yolu:

Fethetme, diplomasi veya kıyamet teknolojileriyle son hedeflerine ulaş.

Birden Fazla Oyun Modu:

Tek kişilik derin bir hikayenin yanı sıra rastgele harita oluşturma özelliğiyle oyunu tekrar tekrar oynamak isteyeceksin. Çarpışma modunda yeni oyun tarzlarını dene ve çok oyunculu modda çevrimiçi, yan yana ve asenkron seçenekleri arasından dilediğini seç!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.