Haberler

Order of the Stick’ten Harika Haber

order-of-the-stick-kickstarter-proje

Bir süredir pek çok RPG projesinin, kitapların ve oyunların Kickstarter üzerinden destek toplamak için projelerini duyurduklarına ve güzel yardımlar aldıklarına şahit olduk. Order of the Stick de Kickstarter üzerinden harika yardımlar topladı ve muhteşem bir şekilde geliyorlar.

Order of the Stick nedir bilmeyenler için; Order of the Stick, web üzerinden yayın yapan ve en uzun süredir bunu yapan FRP konseptli web-comic. Daha önce albüm olarak basılan bu web-comic yeni baskı yapabilmek için Kickstarter’da 57,750$’lık bir yardım toplama projesi başlattı ve bakın neler oldu?

İlgili Makaleler

order-of-the-stick-millionOrder of the Stick‘in yaratıcısı Rich Burlew, önceden bastıkları “Order of the Stick – War and XP’s” isimli kitabın yeni baskısını yapmak istiyordu. Eğer 57,750$’dan daha fazla yardım alırlarsa diğer 3 kitap olan “Don’t Split the Party”, “No Cure For the Paladin Blues” ve “Dungeon Crawlin’ Fools” kitaplarının da yeni baskısını yapacaklarını açıklamışlardı ancak işler beklenenden farklı gitti ve proje tam olarak 1,254,120$ yardım aldı. Tam olarak 14,952 kişinin yardım yaptığı projede 5,000$’ın üzerinde yardım yapan bir kişinin kendi hazırladığı D&D karakteri de bu web-comicte yer alacak.

Eğer Rich Burlew sözünde durursa Order of the Stick artık günlük yayınlanacak. Artık her sabah güne D&D web-comic ile başlayacağız sanırım.

Yaratıcı Rich Burlew, alınan yardımlardan sonra aşağıdaki grafik ile projelerini yayınladı. Bahsedildiği gibi, bu kadar yardımın sonucunda bir de gizemli sürpriz bizi bekliyor olacak.

Kickstarter’da Rich Burlew’in son açıklamalarını buradan görebilirsiniz.

order-of-the-stick-yardim

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.