Haberler

Morty’nin Dungeons And Dragons Karakter Kağıdını Gördünüz Mü?

Adult Swim’in başarılı serisi Rick and Morty şu aralar kayıpları oynuyor olabilir fakat çizgi roman alanına hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Kral Katili Güncesi’nden hatırlayacağınız Patrick Rothfuss’un kaleme aldığı Rick and Morty vs. Dungeons and Dragons çizgi romanının varyasyon kapaklarından birinde, Morty’nin canlandırdığı yarı-ork karakterinin kağıdı yayınlandı.

Keth Silverson isimli 6. seviye bir yarı-ork Rogue oynayan Morty’i kıskanmamak elde değil. Sen kim, 6. seviye kim? Yıllardır Dungeons and Dragons oynuyorum fakat bu seviyeye yükselmeyi başarmış çok az karakterim ya da oyuncum olmuştur. Gerçekten de Morty için büyük bir alkış gerek!

Diziye büyük bir ara verilmişken, IDW markası altındaki Rick and Morty çizgi romanlarına göz atmakta fayda var. Hem şu aralar Marmara Çizgi Roman tarafından Rick and Morty serileri de Türkçe’ye kazandırılmaya başlandı. İlerleyen dönemde bu sayıları da Türkçe olarak okuma şansımız olabilir.

Hadi bunu da geçtim, dizinin yaratıcısı Dan Harmon’ın ne kadar tutkulu bir DnD oyuncusu olduğunu herkes biliyor. Önümüzdeki sezonlardan birinde şöyle keyifli bir DnD bölümü izlemek de güzel olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.