Haberler

Monster Slaughter Kutu Oyunu İle Bu Sefer Kötüler Kazanacak!

KickStarter’a girmek için sıra bekleyen masaüstü kutu oyunu Monster Slaughter’da, çeşitli kötü yaratıkların rolünü üstlenip masum gençleri avlayacağız.

Bu yıl 50. senesini kutlayan GenCon birçok oyun tanıtımına ev sahipliği yaptı. Birçoğu arasında, dikkatimi en çok çekense Ankama firması tarafından yayınlanacak olan Monster Slaughter oldu.

Henri Pym tarafından tasarlanan ve Eduard Guiton’un kalemiyle şekillenen Monster Slaughter, 80ler Teen Slasher filmlerini andıran bir havaya sahip. Gençler ormanlık arazideki bir kabine giderler ve başlarına gelmedik kalmaz; manyak bir canavar ya da katil tarafından avlanırlar.

Monster Slaughter bu yapıyı biraz daha renkli hale getirmiş. Çizimleri, figürleri, zarları ve harita tasarımlarıyla eğlenceli bir çizgi filmi andırıyor. 2 ila 4 kişi olarak oynanan Monster Slaughter’da Zombi, Kurtadam, Vampir ya da Golem gibi canavarlardan birini seçip gençlere karşı saldırıya geçiyorsunuz. Her canavarın diğerlerinden farklı özellikleri mevcut. Oyunun asıl amacı ise hangi genci, nasıl şartlar altında avlayacağınıza karar vermek. Eğer karar verdiğiniz şekilde avlayabilirseniz daha fazla puan kazanıyorsunuz.

Her gece ay kartı ilerleyip oyunculara dağıtılacak fişi belirliyor. Seçtiğiniz canavarla alakası olan Meat, Blood, Brain ve Bones fişlerinden ne kadar çok toplarsanız oyunu kazanma şansınız da artıyor.

Monster Slaughter’ın henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Ancak yapımcı ekibin açıklamasına göre Monster Slaughter, ekim ya da kasım ayı gibi KickStarter üzerindeki yerini alacak. Bu sebeple oyunun fiyatı ve net çıkış tarihini söyleyemiyoruz.

Oyun ilginizi çektiyse resmi web sitesine göz atmayı da sakın unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.