Haberler

Modiphius, Fallout 2D20 İçin Ön Siparişleri Açtı

İngiltere merkezli, masaüstü rol yapma oyunlarıyla başarılı işler çıkartan Modiphius, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Fallout sistemi için ön siparişleri başlattı.

Fallout için çeşit çeşit sistem bulma şansınız var. Ben çağlar öncesinden bu yana D100 tabanlı PnP sistemini kullanmaya devam etsem de Modiphius, daha kapsamlı bir sistem üzerinde çalışıyor. Fallout 2D20 olarak duyurulan sistem için kapalı ve açık beta çalışmaları bir süre önce tamamlanmıştı. Şimdi sıra geldi ürünün piyasaya sunulmasına.

Ön sipariş için birden fazla sürüm hazırlanmış durumda. 38 Sterlin fiyatıyla, 400 sayfalık ana kural kitabını satın alabilirsiniz. Fiyatı bir yana 400 sayfalık bir kural kitabı hazırlamış olmaları gerçekten de takdire şayan. Ayrıca limitli sayıda olmak üzere G.E.C.K. Seti ve Masaüstü Seti de sunulmuş durumda. İkisi set içerisinde, oyunlarda kullanabileceğiniz çeşitli haritalar, zar setleri, tokenlar, kitapçıklar, nuka-cola kapakları, özel karakterler kağıtları bulunuyor.

Koleksiyonluk içerikler olsa da fiyatından kaynaklı olarak ekrana bakıp hayıflanmama sebep oldu. Yine de sistemin PDF sürümünün de sunulacağını düşündüğümde, en azından ortaya nasıl bir iş çıkardıklarını inceleyebilecek olmanın verdiği rahatlık içimi biraz olsun rahatlatıyor.

Modiphius imzalı Fallout 2D20 hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz, resmi web sitesine göz atabilirsiniz. Henüz net bir tarih paylaşılmadı ancak ürünlerin 2021’in yaz aylarında piyasada olması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.