Haberler

Masa Başı’nda FRP Macerası Devam Ediyor

Masaüstü oyunları sevenlerin programı Masa Başı devam ediyor. Frpnet ve Multiplayer iş birliği ile hazırlanan Masa Başı programında her hafta keyifli bir masa başı ortamı olacak.

masa-basi-banner

Multiplayer’ın Twitch kanalında Perşembe akşamları saat 20:00’de canlı yayınlanacak olan Masa Başı programının moderatörlüğünü Frpnet Genel Yayın Yönetmeni Kayra Keri Küpçü yapacak. Programda FRP’den kutu oyunlarına, kart oyunlarından fantastik sohbetlere kadar Masa Başı’nda pek çok fantastik şey yaşanacak.

Ağırlıklı olarak FRP oynanacak olan Masa Başı programında oyun yöneticisi Kayra Keri Küpçü olacak ve oyuncular da Alp Sanalan, Beril Sergün Kaya, Hüseyin Güven ve Özay Şen olacak. Zaman zaman Masa Başı’nda FRP oynarken konuklar da olacak. Canlı yayınlanacak programda izleyiciler de yorumları ile oyunu yönlendirebilecekler.

frp_yayin2

Masa Başı programında ayda en az 2 hafta FRP oynanacak, onun dışındaki diğer haftalarda kutu oyunları, kart oyunları, zar oyunları gibi masaüstü oyunlar oynanacak. Bunun dışında oyunlar ve geek konsepti üzerine Masa Başı Sohbetleri de zaman zaman programda yer alacak. 

Yeni program 1 Aralık Perşembe günü saat 20:00‘de Multiplayer Twitch kanalında başlayacak. Saatlerinizi ayarlayın, geç kalmayın! Macera tüm hızıyla devam edecek…

Multiplayer Twitch kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.