Haberler

Marvel’ın 5. Evresi Disney+ Platformunda Başlayacak

Marvel’ın 4. Evre filmlerine dair ilk bilgileri geçtiğimiz aylarda aldık. Elbette bu evrelerin bir devamı olacaktı ve ilk söylentiler de ortaya çıktı.

San Diego Comic-Con’da, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni evresinin nasıl şekilleneceğini görmüştük. Sinema filmlerinin yanı sıra Disney+ platformu üzerinden The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki ve Hawkeye dizileri gelecek. Disney, elbette bu süper kahraman dizileriyle kendisini sınırlamayacaktı.

Marvel, 4. Evre Filmlerini Duyurdu

MCU Cosmic sitesinde yer alan habere göre, önümüzdeki günlerde Disney+ için büyük çaplı bir duyuru yapılacak. Bu duyuru yüksek ihtimalle D23 Fuarı’nda olacaktır. Duyuru, Marvel Sinematik Evreni’nin, 5. Evresi’nde nasıl bir yol izleneceği hakkında olacakmış. Bir sonraki evre Disney+ platformu üzerinden başlayacakmış ve Ms. Marvel ile Hulk dizileri bunun başlangıcı olacakmış.

Ms. Marvel ismini Captain Marvel ile karıştırmayın. Kendisi Marvel Evreni’nin ilk müslüman kadın süper kahramanı. Pakistan asıllı Kamala Khan’ın hikayesi konu ediliyor. Captain Marvel çizgi romanıyla çıkış yapması ve bu karakterle dirsek temasında kalmasından ötürü Ms. Marvel’ı sıradaki evrelerde işlemek istemeleri oldukça doğal.

Hulk kısmıysa biraz karışık. Mark Ruffalo’nun sözleşmesi devam ediyor. Ancak karakteri sıradaki filmlerde nereye koyacakları çok önemli. Avengers ekibinin önemli bir üyesi olmasına karşın, yeni yayınlanan film takviminde nerede duracağı konusunda şüphelerim vardı. Marvel’ın sadece Hulk temalı bir film çekmek istemediği de ortada. Bu yüzden onu bir dizi haline getirmeleri kendi açılarından da oldukça makul olacaktır.

Diğer potansiyel süper kahraman dizileri arasında Moon Knight, Nova ve Power Pack isimleri de söyleniyor. Nova ismi şu aralar sıklıkla gündeme çıkmaya başladı. Onunla alakalı bir duyuru gelirse şaşırmam.

D23 Fuarı sırasında daha fazla bilgi paylaşılacaktır. O zamana kadar bunlar şimdilik söylentiden ibaret.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.