Edebiyat

Cüceler Bu Kez Savaşa Hazır – Cücelerin Savaşı

cucelerin-savasi-banner

Cücelerin macerası bitmiyor, gitgide daha da heyecanlı bir hale geliyor.

Cüceler, büyük savaşta karanlık güçlere; hatta boylarını aşacak kadar büyük güçlere karşı duruyorlar!

Eğer cüceleri seviyorsanız, özellikle de büyük savaşlar hoşunuza gidiyorsa Markus Heitz‘in bu serisini kaçırmayın. İlk kitap “Cüceler” geçen sene çıkmıştı. Şimdi de “Cücelerin Savaşı” raflardaki yerini aldı.

cucelerin-savasi-kapakKitabın arka kapak yazısı şöyle;

Cüceler Savaşta Galip Geldi. Ancak Karanlık Güçler Tekrar Toplanıyor.

Tungdil ve diğer cüceler, kalleş Magus Nôd’onn’a karşı kazandıkları zaferi kutlamaya hazırlanırken gizemli bir ork ordusu, cüceleri ezip geçmek için sinsice ilerlemektedir. Korunaklı Ülke topraklarında birdenbire ortaya çıkan ve içene gizemli güçler bahşeden Kara Su onları daha da zorlu rakiplere dönüştürmüştür. Tungdil ve silah arkadaşları, savaş meydanına tahmin ettiklerinden çok daha çabuk döneceklerdir. Bu mücadele esnasında Tungdil ile dostlarının yolları Hür Cüceler’le kesişir ve insanların arasında yetişen Tungdil, alışkın olmadığı cüce gelenekleriyle hem duygusal hem de fiziksel açıdan yüzleşmek zorunda kalır.

Bütün bunlar olurken, diğer tüm klanlara düşmanlık besleyen Üçüncüler hain planlar yapmaktadır. Fakat Korunaklı Ülke’nin dışından gelen ve düşman ayrımı yapmayan yabancı bir tehdit, Korunaklı Ülke halkının bütün planlarını bozar. Tion tarafından yaratıldığına inanılan bu efsanevi yaratıklar acaba gerçekten de Korunaklı Ülke’nin sonu mu olacaktır? Eski düşmanlar bu yeni tehdit karşısında çok geç olmadan işbirliği yapabilecek midir?

Baltalarınızı ve Kılıçlarınızı Bileyin, Cüceler Geri Dönüyor!

İlhan Yabantaş’ın çevirisini üstlendiği 648 sayfalık kitabın editörlüğünü İlke Keskin yaptı. Kitap, Pegasus Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

İyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.