Haberler

LEGO: Rivendell Seti Ayrıkvadi’yi Evimize Taşıyor

Orta Dünya toprakları da LEGO olarak evlerimize giriyor. LEGO’nun Rivendell seti, elflerin huzurlu diyarını evimize getiriyor.

Lord of the Rings: Rivendell, LEGO Icons setinde hayat buldu. Ayrıkvadi’nin LEGO yapısıyla kendinizi çok beklenmedik, keyifli bir yolculukta bulacaksınız.

499$ fiyat etiketiyle satışa çıkan set, toplamda 6.167 parçadan oluşuyor. 2013 yılında çıkan Orthanc Kulesi seti, büyük bir set olmasına rağmen 2.359 parçaya sahipti. Rivendell seti gerçekten çok büyük bir set. Evinize alacaksanız önceden büyük bir yer ayırın.

İlgili Makaleler

Sette Yüzük Konseyi, Frodo’nun yatak odası, Elrond’un dairesi, geçmişin ünlü savaşçılarının 5 elf heykelini içeren elf kulesi, nehir ve Yüzük Kardeşliği’nin ayrıldığı tüm sahneyi yeniden yaratmak için bir köprü gibi yerler de var.

Daha önce açıklananlara ek olarak, sette Gri Gandalf, Frodo Baggins, Samwise Gamgee, Merry, Pippin, Legolas, Gimli, Boromir ve Aragorn‘un yanı sıra Elrond, Arwen, Bilbo Baggins, Gloin ve diğer elflerde oluşan 15 mini karakter de yer alıyor.

Setin yatay boyutu 72 cm, dikeyde de 40 cm. Almadan önce mutlaka uygun bir yer ayarlayın.

YouTube player
Kaynak: LEGO

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.