Haberler

Labyrinth’in Masaüstü Kutu Oyunu Geliyor!

labyrinth-banner

Jim Henson ve ekibinin 1986 yapımı fantastik filmi Labyrinth, 30 yılın ardından masaüstü kutu oyununa kavuşuyor.

Haberi ilk gördüğümde biraz aklımı kaçırdığımı söyleyebilirim. Çünkü Jim Henson’ın yarattığı Labyrinth dünyası her zaman için beni büyülemiştir. Kukla konusunda ondan daha üst seviyede birini göremezsiniz. Bunu bir de başarılı ve masalsı anlatım tarzıyla birleştiren Jim Henson, kendisinden sonra geleceklere de öncü olmuştur.

labyrinth-kutu-oyun-gorsel-002

River Horse tarafından yapılan açıklamaya göre Labyrinth’in masaüstü kutu oyunu tamamlandı. Ön sipariş sürecinin bitiminin ardından oyuna dair detaylı bilgiler ve fotoğraflar paylaşıldı. Öncelikle oyunun nasıl oynandığına biraz değinelim.

Oyunun hikayesi birebir olarak filmden geliyor. Oyunun iki kısmı bulunuyor. Bir oyuncu labirent içinde gezip bulmacaları çözerken Goblin King’e ulaşmaya çalışıyor. Bu yolculuğunda oubliette adı verilen boşluğa da düşmemesi gerekli. İkinci oyuncu ise Goblin King’i canlandırarak diğer oyuncuyu engellemeye çalışıyor. Oldukça çekişmeli oyunların yaşanacağını düşünüyorum.

labyrinth-kutu-oyun-gorsel-001

Önümüzdeki yaz aylarında piyasaya çıkacak Labyrinth şimdilik ABD ve Avrupa pazarında satışa çıkacak. 50 dolarlık oyun fiyatı, kutu içeriğiyle karşılaştırıldığında oldukça uygun. Filmdeki önemli beş karakterin mini figürlerine sahip olmak bile yeterli bence. Bu karakterler dev ama koca kalpli Luda, cüce Hoggle, kardeşini arayan Sarah, onulur şövalye Sir Didymus ve köpek bineği Ambrosius, son olarak da David Bowie’nin canlandırdığı Jareth the Goblin King’in detaylı figürleri kutu içerisinden çıkıyor.

Oyun hakkında detaylı bilgi almak ya da sipariş vermek istiyorsanız resmi sitesine bir göz atın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.