Haberler

Koleksiyonerlere Özel Nadir Ürünler – Raremancers

raremancers-banner

Ülkemizde antika eşya veya sanat eserleri koleksiyonerleri için pek çok dükkan, mağaza, müzayede veya sergi mevcut. Ancak geeklere özel nadir eşyalar için bir mağaza yoktu. Ta ki Raremancers açılana kadar!

Raremancers, ilginç ve özel eşyalar biriktirenler için açılmış, nadir bulunan çizgi roman, kitap, afiş gibi özel malzemeleri bizlere sunan bir mağaza.

Raremancers’ı bir de kurucularından dinleyelim;

raremancers-logo“Raremancer” ismi, “Necromancer” ile “Rare” kavramlarının birleşmesinden oluşmuş bir kelime oyunudur. Necromancer karakteri ölü olanlarla ilgili olan bir anlam barındırır; o, ölüleri diriltir. Necro kısmını atarak yerine rare, yani “nadir” kavramını ikame etmeye çalıştık. Dolayısıyla çok nadir olan ürünleri (buna 1700’lü yıllarda basılmış orijinal bir büyü kitabı ve 1950’lerde basılmış bir Amerikan çizgi romanı da dahildir) yeniden diriltme gibi bir anlama vardık.

Bu proje, Alican Akın’ın 90’lı yıllardan beri düzenli olarak toplamış olduğu çizgi romanlar, afişler, setting kitapları, kural kitapları, fantastik ve bilimkurgu romanlarının artık evinde bir çığ gibi büyümesiyle oluşmuştur. Biriken bu materyalin ardından zaten Kadıköy’de sahaflık yapan Alican arkadaşımız kendi konseptine bunları da dahil etmenin yollarını ararken karşısına Aysu Özbabacan adeta bir çözüm ortağı olarak çıkmıştır :) Aysu arkadaşımızın da projeye dahil olmasıyla birlikte konsept artık, hâlâ gitgide artmakta olan koleksiyonu konuyla ilgilenen alıcılara satış yaparak ulaştırmak biçimine dönmüştür nihayet. Bu bağlamda sürekli üzerine eklenen ama gereksizce büyüyen bir koleksiyonun yerine, sürekli yenilenen ve doğru alıcılara doğru materyali ulaştıran bir konsept oluşmuştur. Raremancers ile irtibata geçerek arayıp da bulamadığınız şeyler hakkında danışabilirsiniz. Yıllardır arayıp bulamadığınız şeylerin sizin için temin edilme olasılığı çok yüksektir.

İrtibat için: [email protected] adresinden ya da Raremancers Facebook sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca yolunuz düştüğünde Kadıköy’de bulunan dükkanımıza bekleriz.

Adres: Osmanağa Mah. Bahariye Cad. Halil Ethem Sok. Kafkas Pasajı 32/36 Moda/Kadıköy (Bahariye caddesi üzerinde Ziraat Bankası’nın yanındaki sokakta, Moda sahnesinin olduğu pasaj)

Mutlaka gidin, görün. Size özel, belki de uzun zamandır aradığınız bir eşyayı veya kitabı bulabilirsiniz.

raremancers-izmircon2 raremancers-izmircon1 raremancers-alican-akin

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.