Haberler

Humble Bundle’da Vampire ve Werewolf Kitapları Fırsatı!

White Wolf’un ilk ve ikinci sistemler için hazırladığı Vampire ve Werewolf yan kitaplarında müthiş Humble Bundle indirimi var!

Artık baskısı bulunmayan, bulunsa bile yüksek fiyatlar istenen hatta PDF formatında bile bulması oldukça zor olan bazı White Wolf kitapları var. Özellikle ilk ve ikinci sistemler dahilinde çıkarılan yan kitaplar ya da destek kitapları, oyun yöneticileri için hazine değerinde.

Humble Bundle’ın hazırladığı RPG Bundle kampanyası ile birçok eski White Wolf yan kitabına oldukça makul bir fiyata ulaşabilirsiniz.

İlk paket 1 dolar değerinde ve içerisinde Rage Across Egypt, Cairo by Night ve Book of the City kitapları bulunuyor.

Eğer 8 dolar ve üzeri verirseniz bu kitapların yanına World of Darkness: Hong Kong, D. C. by Night, Berlin by Night, Chicago by Night (First Edition), Chicago by Night (Second Edition), A World of Rage, San Francisco by Night ve Rage Across Australia ekleniyor.

Bunlarla yetinmeyip 15 dolar ve üzeri verirseniz New Orleans by Night, Rage Across the Heavens, New York by Night, Rage Across New York, Mexico City by Night, Rage Across the Amazon ve Rage Across Appalachia kitaplarına da sahip olabiliyorsunuz.

Kampanya 6 Kasım 2019 tarihinde bitecek o zamana kadar yeni kitaplar eklenme ihtimalini unutmayın. Daha detaylı bilgi için Humble Bundle sayfasına göz atmayı unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.