Haberler

Görevimiz Tehlike: Yansımalar Filminin Ön Gösterimine Davetlisiniz

Başrolünde Tom Cruise’un oynadığı aksiyon filmi serisi Mission Impossible, yeni film Mission Impossible: Fallout (Görevimiz Tehlike: Yansımalar) ile devam ediyor. Yeni film 27 Temmuz Cuma günü vizyonda olacak. Bu filmi herkesten önce bir arkadaşınızla davetlimiz olarak izlemek ister misiniz?

Frpnet’in davetlisi olan 10 şanslı kişi, bir arkadaşıyla beraber bu filmi herkesten önce izleyecek. Üstelik filmi, davetlimiz olarak IMAX salonda izleme şansı bulacaksınız.

Filmin Konusu

İyi niyetler bazen peşinizi bırakmaz… MISSION IMPOSSIBLE: YANSIMALAR filminde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve IMF ekibi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ile aşina olduğumuz bazı dostları (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Filmde; Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby bir kez daha yönetmen koltuğunda yapımcı Christopher McQuarrie’ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyor.

Çekiliş detaylarımız şu şekilde:

  • Çekiliş 23 Temmuz 2018 tarihinde sonlanacaktır. Kazananlar 24 Temmuz 2018 günü Frpnet Facebook sayfası üzerinden duyurulacak.
  • Çekilişte 10 kişiye, çift kişilik Mission Impossible: Fallout (Görevimiz Tehlike: Yansımalar) filminin ön gösterim davetiyesi verilecektir. Yani en yakın arkadaşınızı, sevgilinizi ya da eşinizi kapıp filme gelebilirsiniz.
  • Gökdelen ön gösterimi 25 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecektir. O tarihte İstanbul’da olduğunuzdan emin olun.
  • Çekilişe yalnızca Gleam üzerinden katılabilirsiniz.

Çekilişimizi Gleam sistemi üzerinden yapacağız ve bu sistem sayesinde yapacaklarınız oranında çekiliş hakkı elde edeceksiniz. Herkese bol şanslar!

Görevimiz Tehlike: Yansımalar Ön Gösterimi

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.