Haberler

GenCon 2013 Başlıyor!

gencon-2013-banner

Dünya’nın en uzun soluklu masaüstü oyun etkinliği GenCon Indy 2013 başlıyor. 15-18 Ağustos tarihleri arasında orklar, büyücüler, uzaylılar oyun oynayacak birçok hikaye paylaşacak.

45 yıldan fazladır düzenlenen Gen Con Indy, geçtiğimiz yıl katılımcı sayısı olarak bir rekor kırmıştı. 2012 yılında düzenlenen etkinlikte 41.000’den fazla katılımcı GenCon Indy tecrübesini edinmek için buluşmuştu.

İlgili Makaleler

gencon-2013-poster1Masaüstü rol yapma oyunları ve masaüstü kutu oyunlarının geleceği bu etkinlik sayesinde belirleniyor. Kostümlü şovlar, ödüllü yazarlar ve çizerler, yığınla etkinlik ve piyasadaki en yeni oyunlar GenCon Indy’de buluşuyor. Birçok ünlü sima etkinlik alanına gelerek hayranlarıyla yakın diyaloglar içerisine giriyor.

GenCon, katılanların da bahsettiği kadarıyla bir etkinlikten daha fazlası. Neredeyse yarım yüzyıla varmış bir eğlence panayırı.

Etkinlik Indianapolis Convention Center’da düzenleniyor. 15 Ağustos’ta kapılarını açan etkinlik 4 gün boyunca oyunseverlere unutamayacakları saatler yaşatacak.

FRPNET ailesi olarak bizler de etkinliği yakından takip edip yeni tanıtılan oyunları ve son gelişmeleri sizler için paylaşacağız. Bu nedenle FRPNET Facebook sayfası ve FRPNET Twitter hesabından bizleri takip edin!

Etkinliğin resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.