Haberler

Geeklere Yılbaşı Hediyeleri

christmas-dragon-skyrim-banner

Yılbaşı, doğum günü veya özel günlerde bazen hediye almak kabus haline dönüşebilir. Özel bir şey olsun, acaba beğenir mi, daha ilginç bir şey alsam gibi düşünceler arasında kaybolup giderken bir bakarsınız ki o gün gelip çatmış, siz de küçük ama almayı düşündüğünüzden uzak bir hediye ile kalakalmışsınızdır.

Yılbaşına da az bir zaman kaldı ve mutlaka aklınızda birkaç hediye vardır. Biz yine de sizlere bazı önerilerde bulunalım, elinizin altında bulunacak bir kaynak olsun istedik. Özellikle de hediye alacağınız kişi geek ise bu siteler işinize yarayacaktır.

Geekler için oyun konseptli veya esprili tişörtler genelde en sık alınan ve biraz da kolaya kaçılan hediyelerdir. Mesela benim gibi yaz-kış sürekli tişört giyen bir arkadaşınız ise böyle bir hediye güzel olabilir. Mesela arkadaşınızın sevdiği oyunu öğrenin, sonrasında o oyun ile ilgili güzel bir resim bulup Tish-o‘da özel bir tişört yaptırabilirsiniz. Hatta grafik programları biliyorsanız kendiniz bir tasarım yaratın veya bulduğunuz resime ufak dokunuşlar katın; böylece kimsede olmayan bir tişört hazırlamış olun. Bunun dışında yine Tish-o’daki hazır kategorilerden de güzel resimler seçebilirsiniz.

Zombie Santa - Kerem Beyit
Zombie Santa by Kerem Beyit

Tişört biraz basit kaçar, hem zaten her zaman da tişört giymiyor diyorsanız ilginç eşyalara ne dersiniz? Mesela masasının üzerine koyabileceği elektrikli bir küre veya Lego konseptli özel bir not defterine ne dersiniz? Bu tür eşyaların satıldığı birkaç siteyi sizlere söyleyelim. BuldumBuldum isimli site benim en çok takip ettiklerim arasında. BuldumBuldum’un ayrıca İstanbul içindeki bazı alışveriş merkezlerinde küçük mağazaları da var. Bu ilginç eşyaları orada da görebilirsiniz. Sonrasında ise Bunlardanİstiyorum sitesi yine birbirinden ilginç hediyeler barındırıyor. Çok eğlenceli ve özel tasarımlar bulabilirsiniz. Bir de sadece hediyelik eşyalar içeren HediyeDenizi sitesi de size ilginç fikirler verebilir.

Eğer yukarıdaki değişik fikirler hoşunuza gitmediyse yine birbirinden geniş ürün seçeneğine sahip fırsat siteleri hemen yardımınıza yetişebilir. Benim de çok sık kullandığım BiteneKadar sitesinde çok uygun fiyatlara çok ilginç hediyeler bulmanız mümkün. Yine benzer siteler olan AklındaTut sitesi de oldukça iyi indirimler sunabiliyor. Benzer bir site olan İndirdik sitesi de farklı bir alternatif olarak aklınızda dursun.

Benim hediye alacağım kişi tam bir oyun delisi diyorsanız hediyenizi hemen almak için doğru bir zaman olabilir. Şu anda dijital oyun satışlarında büyük indirimler var. Mesela dünyanın en büyük alışveri sitesi Amazon‘da inanılmaz indirimler var. Oyunu hemen alıp oyunun anahtarını yılbaşında verebilirsiniz. Aynı zamanda dünyanın en büyük online oyun pazarı olan Steam‘de de güzel indirimler var. Ayrıca ülkemizdeki en iyi dijital oyun marketi olan PlayStore‘da da aradığınız oyunları en uygun fiyatlara bulmanız mümkün. Oyunları kutulu olarak almayı seviyorsa D&R‘ın oyun arşivi oldukça geniş ve çoğu zaman güzel indirimler de oluyor. Bunun dışında arkadaşınız kutu oyunlarını da seviyor olabilir. Hepsiburada sitesinden kutu oyunu alarak hem arkadaşınızı mutlu edebilir, hem de yılbaşında hep birlikte eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz.

Geek arkadaşınız elbette figürleri de sevecektir. Çeşitli fiyat aralıklarında birbirinden güzel figürler bulmanız mümkün. Mutlaka sevdiği bir fantastik film, çizgi roman veya bir oyun karakteri vardır. Evindeki raflarını veya çalışma masasını bu güzel figürlerle süslemek isteyecektir. Bunun için sizlere önereceğimiz birkaç site var. Bunları sizler için altalta sıralayalım istedik. Bütçenize göre çeşit çeşit figürler bulabilirsiniz.

Tabii ki hediyelerin en vazgeçilmezi de harika bir kitaptır. Özellikle güzel bir fantastik veya bilimkurgu romanı veya özel bir çizgi roman, arkadaşınızı oldukça mutlu edecektir.

En geniş kitap arşivini bulabileceğiniz ve uygun fiyata çeşit çeşit kitapları alabileceğiniz siteleri de şöyle yazalım;

Bunlar tabii ki bizim aklımıza gelenler ancak bunların dışında da harika hediyeler bulabileceğiniz yerler var.

Az zaman kaldı, elinizi çabuk tutun. Şimdiden mutlu yıllar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.