Haberler

Geek Festival Avrasya 2017 Geliyor!

2013 yılından beri geekleri bir araya getiren Geek Festival Avrasya (GFA) bu yıl 11-12 Kasım tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi‘nde sizleri bekliyor.

Bu yıl Bioshock’tan Elizabeth’in resmi yüzü olarak bilinen Rus cosplay Anna Ormeli Moleva, Brezilya kökenli cosplayer Ju Tsukino gibi konukların da katılımıyla renklenecek geleneksel GFA cosplayer yarışmaları düzenlenecek.

En iyi erkek, kadın , grup ve düşük bütçeli cosplayer kategorilerinde yapılacak yarışmaların yanı sıra ülkemizi Portekiz’deki Cosplay World Masters yarışmasında temsil edecek milli cosplayerımız da bir yarışma ile belirlenecek!

Ana sahnede iki gün boyunca farklı alanlarda konuşmacıları ağırlayacak. Fantastik edebiyatçılar, oyun yapımcıları profesyonel e-sporcular ve yayıncıların katılacağı paneller ile katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici vakit geçirtecek.

GFA; cosplayerlardan, pc ve konsol oyuncularına, masaüstü ve rol yapma oyunu takipçilerinden, fantastik edebiyata gönülverenlere yani her türlü geeki eğlenceye davet ediyor!

Frpnet’in de sponsor olduğu, ülkemizin en kaliteli fantastik etkinliklerinden olan Geek Festival Avrasya’ya gelmezseniz olmaz. Etkinlik sayfasına ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.