Haberler

Game of Thrones’un Yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Netflix ile Anlaştı

Game of Thrones dizisiyle ünlenen yapımcılar David Benioff ve D.B. Weiss‘in HBO’dan ayrılıp yeni bir anlaşma peşinde olduklarını biliyorduk. Beklenen anlaşma gerçekleşti ve yapımcılar, Netflix ile büyük bir anlaşmaya imza attı.

Amazon, Disney ve Netflix gibi büyük firmaların peşinden koştuğu ikili, yeni adresleri olarak Netflix’i seçti. Star Wars – The Rise of Skywalker filminden sonra çekilecek Star Wars filminin yapımcılığını üstlenecek ikilinin bu bağlantısı nedeniyle Disney’i seçebileceği konuşuluyordu ancak tercihlerini Netflix’ten yana kullandılar. Netflix’in bu transfer için 9 haneli bir teklif yaptığı belirtiliyor.

D.B. Weiss – David Benioff
The Rise of Skywalker’dan Sonraki İlk Star Wars Filmi Game of Thrones Yapımcılarına Emanet

David Benioff ve D.B. Weiss, yapılan anlaşma ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

On yıldan fazla bir süredir HBO ile güzel bir çalışma yaptık ve orada bizi her zaman evimizde hissettirdiği için herkese minnettarız. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Cindy Holland, Peter Friedlander, Ted Sarandos ve Scott Stuber ile konuşarak saatlerce zaman harcadık. Aynı 80’lerin filmlerini, aynı kitapları seviyoruz. Aynı tarzda hikayeler anlatabileceğimiz için heyecanlıyız. Netflix şaşırtıcı ve benzeri görülmemiş bir şey inşa etti ve bizi onlara katılmaya davet ettikleri için onur duyduk.

Netflix’in CCO’su Ted Sarandos ise şunları söyledi;

Usta hikaye anlatıcıları David Benioff ve Dan Weiss’i Netflix çatısı altında görmekten heyecan duyuyoruz. Onlar gerçekten çok yaratıcılar ve dünya çapında izleyicileri destansı bir hikaye anlatımı ile mutlu ettiler. Hayallerinin üyelerimize ne getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

İki açıklamada da o kadar çok hikaye anlatımından bahsedilmiş ki David Benioff ve D.B. Weiss’in Netflix ile yapılan toplantıda FRP oynattıklarından şüpheleniyoruz. Bu açıklamalardan sonra ortaya derin hikayesi olan bir dizi çıkacakmış gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz.

Siz bu anlaşma hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce karşımıza yine fantastik bir iş çıkar mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.