AYBABTUHaberler

Frpnet’i Nerelerden Takip Edebilirsiniz?

2004 yılında Frpnet kurulduğunda muhtemelen tek cevap Frpnet.net adresine girmekti. Kaldı ki o dönemin internet kullanıcıları hâlâ takip ettikleri siteleri tarayıcılarının favoriler listesinde tutup her gün girip bakarlar. Şimdi ise durum değişti tabii.

İlk başlarda daha ne Google ne Youtube ne Facebook ne de Twitter vardı. Düşünün Frpnet ne kadar eski. :) Şimdi ise Frpnet’i takip edebileceğiniz ve Frpnet ile etkileşime girebileceğiniz çeşitli yollar var.

Bildirimler

Eğer ekran karşısında (mobil veya bilgisayar) vakit geçiriyorsanız ve gelişmeleri anlık takip etmek istiyorsanız size fantastik dünyanın kapılarını hızlıca açıyoruz. Yazılar Frpnet’te yayınlanır yayınlanmaz bilgisayarınıza veya cep telefonunuza bildirim gelmesini istiyorsanız hemen bildirimlerimize abone olun.

Bilgisayarınızdan tarayıcınızı açıp sitemize girdikten sonra yukarıda beliren, “Frpnet size bildirimler göndermek istiyor” kutusunda “DEVAM ET” butonuna tıklarsanız sitemizde yayınlanan yazılardan anında haberdar olursunuz. Cep telefonundan da tarayıcınızı açıp sitemize girdiğinizde sizi karşılayan “Bildirimleri al” butonuna tıklarsanız bildirimler telefonunuza da gelecektir. Merak etmeyin, istediğiniz zaman bildirimleri almayı kapatabilirsiniz.

Bundle

Ülkemizde de hizmet veren en iyi mobil haber uygulamalarından olan Bundle’da Frpnet de var. Daha yüzlerce kaynaktan kendinize özel haberler oluşturabileceğiniz uygulamada her an her şeyden haberdar olabilir, Oyun&Uygulama kategorisinde Frpnet’i bulup kaynaklarınıza ekleyerek fantastik dünyadan son haberlere hemen ulaşabilirsiniz.

Bundle uygulamasını indirmenizi isteriz, bizi takip etmeyi unutmayın. Bundle’ı iOS için buradan, Android için buradan indirebilirsiniz.

Facebook

Sayısı 20.000’i aşan ve tamamen reklamsız ve organik şekilde büyüyen sayfamızda da oldukça aktifiz. Günün tüm yazılarından ziyade sitemiz takipçilerinin ilgisini daha çok çekecek yazıları paylaştığımız sayfamızda ayrıca çekilişler yapıp hediyeler de dağıtıyoruz. Facebook sayfamızı buradan takip edebilirsiniz.

Hatta yukarıdaki görselde gördüğünüz gibi yaparsanız; yani sayfamızı beğendikten sonra Takiptesin butonunun üstüne farenizle gelip Haber Kaynağında kısmında “Başta Gör” ve Bildirimler başlığında “Açık” yaparsanız haberlerimizden, kampanyalardan ve yarışmalarımızdan da haberdar olursunuz ve hiçbir gönderiyi kaçırmazsınız. Merak etmeyin, haber kaynağınızı doldurmayız. :)

Facebook Grubu

“Ben İstanbul, Ankara veya İzmir’de değilim, o nedenle FRP oynayacak kimseyi bulamıyorum,” serzenişlerini çok duyuyoruz. Öyle ki Facebook’ta kurduğumuz Frpnet grubunda hem FRP ile ilgili sohbetler dönüyor hem de aynı şehirde olan FRP oyuncuları birbirini bulabiliyor. Eğer güzel FRP ortamı arıyorsanız veya FRP ile ilgilenen kişilerle tanışmak istiyorsanız sizi hemen buradan grubumuza alalım.

Twitter

Twitter, artık tüm dünyanın anlık haber kaynağı haline gelmiş durumda. Sadece kişilerin aforizmalar paylaştığı bir yerden ziyade haber kaynaklarının ve hatta kişilerin sosyal haber paylaşım platformu haline geldi. Biz de Frpnet olarak burayı aktif bir şekilde kullanıyoruz. Sitemizde yayınlanan TÜM güncel yazılar Twitter’da yerini alıyor. Evet, biliyoruz; artık eskisi gibi site takip etmiyorsunuz ancak Twitter’dan Frpnet’i takip ederek tüm güncel içeriğe ulaşabilirsiniz.

Twitter’da tüm haberlerimizi takip edebilmekle kalmayacak; kampanya, çekiliş, davet gibi özel haberlerimizden ve hatta anlık durumlardan da haberdar olacaksınız. Ayrıca bazen FRP ve fantastik kurgu ile ilgili çok eğlenceli şeyler de paylaşıyoruz. 

Instagram

Hızlı hızlı parmağımızı yukarı ittirirken aniden durduğumuz görseller olur ya, eğer fantastik kurgu ile ilgileniyorsanız işte o görselleri bizim sayfamızda görebilirsiniz. Zaman zaman bilgilendirici ve tanıtıcı, zaman zaman da eğlenceli görsellerle siz de kendinizden bir şeyler bulacaksınız mutlaka.

Ayrıca Instagram’a özel çekiliş ve yarışmalarımız da oluyor. Sayfamızın hoşunuza gideceğini düşünüyoruz.

Discord

Oyun oynayanların vazgeçilmezi haline gelen Discord’ta da varız tabii ki. Hatta Discord grubumuzda bir rol yapma sistemi bile var. Ayrıca FRP, fantastik edebiyat, sinema, diziler hakkında sohbet edebileceğiniz pek çok insan da burada toplanmış durumda. 

Oldukça düzeyli, keyifli ve fantastik sohbetlerin döndüğü Discord kanalımızda sizleri de görmek isteriz.

Youtube

Bizler bu işe yazarak başladığımızda daha Youtube ortada yoktu bile. O nedenle biz biraz geleneksel kaldık, hâlâ meramımızı yazarak makaleler, haberler ve incelemeler şeklinde anlatıyoruz ancak Youtube’ta da boş durmuyoruz.

Youtube kanalımızda kitap ve ürün incelemeleri, bilgilendirici sohbetler ve fantastik videolar var. Eğer hâlâ görmediyseniz hemen bir göz atın, mutlaka ilginizi çekecek ilginç bir şeyler bulacaksınız. Abone olmayı da unutmayın! :)

E-Posta Listesi

“Ben gündemi anlık takip eden meraklı biri değilim ama arada sırada ne olup bittiğinden haberdar olmak isterim,” derseniz her sabah e-posta listenizde bir önceki günün haberlerini görebilirsiniz. Bir önceki gün neler olmuş, neler yaşanmış hepsi sabahleyin e-posta kutunuza özet olarak gelsin.

Sitemizin en alt kısmında bulunan “E-posta listemize abone ol” butonuna basarak e-posta adresinizi bırakıp kayıt olursanız Frpnet’teki gelişmeleri ve gündemdeki fantastik olayları kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Patreon

2004 yılından beri sizler için hiç ara vermeden içerik üretmeye çalışan gönüllü kişilerden oluşan Frpnet ailesinin “patronu” olmak, belki emeklerimize ve çabamıza karşılık bize bir fincan kahve ısmarlamak isterseniz siz de bize destek olabilirsiniz.

Gönüllü olarak devam ettiğimiz bu yolda sizlerin destekleri de bizler için çok önemli. Bununla birlikte sadece patronlarımıza özel davetler ve çekilişler de yapıyoruz. Sadece 1$ bile olsa siz de bize olan desteğinizi gösterebilirsiniz. İnanın bizi önemsediğinizi görmek bizi çok mutlu edecek. Hemen buradan patron olabilirsiniz.

Fantastik ve güzel günler sizinle olsun, bizi takip etmeye devam edin. :)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.