Haberler

FRP Oynatarak Saatte 100 Dolar Kazanıyor

Brooklyn’de yaşayan Timm Woods isimli genç, FRP oynama ve oynatmayı profesyonel bir iş haline dönüştürmüş. Timm’in kariyer çalışmaları Necromancer özelliklerini bilmek, ateş topunun hasarını bilmek ve silahların verdiği hasarları bilmek anlamına geliyor.

Timm, FRP oynamak isteyen kişiler için oyunlar hazırlıyor ve oynatıyor. Oynattığı oyunlar için de saatliğine 100 dolar para kazanıyor. Timm, “Genellikle FRP oynamaya başlayacak ancak nereden başlayacağını bilmeyen kişilere oyun oynatıyorum,” diyor.

YouTube player

3 saatlik bir oyun oynatmak için yaklaşık 2 saat hazırlık yapan Timm Woods, oyunlarda zarlar, haritalar, minyatürler gibi ekipmanları da sunuyor.

Gelen işlerin yaklaşık yarısının okullardaki etkinliklerden geldiğini belirtiyor ancak geri kalan çoğunluğun büyük şirketlerde çalışan ve hobilerine çok zaman ayıramayan kişilerden geldiğini belirtiyor.

Duruma Türk mantığıyla yaklaşanlara yardım edelim. Günde 3 saat oynatsa 300 dolar, haftada 5 gün oynatsa haftada 1500 dolar yapar. Ayda ise 6000 dolar. Çarp bunu 6’yla…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.