Haberler

FRP Karakter Kağıtları Bölümümüz Yenilendi!

frp-karakter-kagidi

FRPcilerin dikkatine! Karakter kağıtları ayağınıza geldi.

Dungeons and Dragons, Pathfinder, World of Darkness, GURPS, Numenara gibi karakter kağıtlarını burada bulabilirsiniz. Tüm karakter kağıtlarını 5 dakikada indirebilir, birçoğunun üzerinde yazı yazabilirsiniz. Frpnet ayrıcalığıyla karakter kağıtlarınızın hemen teslim edilir!

"Karakter kağıtlarınız nasıl yanınızda olmaaaaz!"
“Karakter kağıtlarınız nasıl yanınızda olmaaaaz!”

FRP oyunlarında sıklıkla karşılaşılan bir problem de, karakter kağıtlarının bulunamamasıdır. Bazı sistemler o kadar eski oluyor ki, kaliteli bir karakter kağıdı bulmak neredeyse imkansıza yakın oluyor. Elinizde kural kitabı varsa oradan fotokopi ile çoğaltmak da bazen işkence olabiliyor. Elbette her zaman için boş bir A4 kağıdı üzerine, karakterinizin teknik detaylarını ve hikayesini yazabilirsiniz ancak hiçbir zaman oyunun asıl karakter kağıdı kadar düzenli gözükmez.

Frpnet olarak biz de eksik bulduğumuz Karakter Kağıtları bölümümüzü yeniledik. Dünden bugüne öne çıkmış tüm sistemlerin karakter kağıtlarını bir araya toparladık. Tek yapmanız gereken Rehber bölümümüz içerisindeki FRP Karakter Kağıtları sekmesine geçmek. Daha sonra burada bulunan karakter kağıtlarından istediğinizi indirebilirsiniz.

Listemiz sizlerden gelen geri bildirimlerle güncellenecektir. Eksik bulduğunuz ya da eklenmesini istediğiniz FRP karakter kağıtları varsa sitemizdeki Bize Ulaşın bölümünden mesaj bırakabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.