Haberler

Frankenweenie Yeniden!

frankenweenie
Frankenweenie geri dönüyor. Tim Burton, 1984 yılında çektiği Frankenweenie filmini yeniden çekiyor. Daha önce 29 dakikalık orta metrajlı, siyah-beyaz bir film olan; aslında çocuk filmi gibi görünmesine rağmen pek de öyle olmayan Frankenweenie, bu sefer yepyeni bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzun metrajlı ve animasyon bir film olması planlanan projenin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Daha önce yine Tim Burton’ın filmi Beetlejuice filminde birlikte çalışan Winona Ryder ve Catherine O’Hara, bu sefer Frankenweenie filminde sesleriyle karşımıza çıkacak. Animasyon film olacak olan projede daha önce yine Tim Burton ile çalışmış olan Martin Short ve Martin Landau da karşımıza çıkıyor. Tim Burton yine gelenekçi yapısını bozmayıp daha önce çalışmış olduğu kişilerle çalışmaya devam ediyor ve görsel bir şölene hazırlanıyor.

Yıllar önce Disney tarafından reddedilen projelerine rağmen bu sefer Disney ile ortak çalışan Burton’ın muhteşem hayal dünyasını hayranlıkla izlemeye devam ediyoruz. Amerika’da 5 Ekim 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil.

IMDB Bilgisi: http://www.imdb.com/title/tt1142977/

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.