Haberler

Firefly FRP Setinde Büyük İndirim

firefly-banner

Joss Whedon’ın Firefly dizisi ve devamında Serenity filmi bilimkurgu dünyasını etkilemekle kalmadı kendisine pek çok hayran da edindi.

Margaret Weis Productions da Firefly’ın FRP sistemini bizlere sunarak western-bilimkurgu klasiğini masaüstümüze taşıdı. Daha çok yeni bir sistem olmasına rağmen Firefly FRP sisteminde %55 indirim var!

firefly-role-playing-game-core-bookFirefly sistemi için yayınlanan ve oyunu oynamanız için her türlü detayı içeren 3 kitaplık sete hemen sahip olabilirsiniz.

Firefly Role-Playing Game Corebook: Bu kitapta Firefly FRP sisteminin tüm detaylarını ve bilgilerini bulabilirsiniz.

Firefly Interactive Crew and Ship Sheets: Serenity gemisi ile ilgili teknik bilgileri ve mürettebatın bilgilerini bu kitapta detaylıca okuyabilirsiniz.

Firefly Echoes of War: Thrillin’ Heroics: Bu kitap, sistemin çıkan ilk kitabı. Firefly sistemi için yazılmış 4 farklı senaryoyu içeriyor. Ayrıca Serenity mürettebatı ile ilgili özel bilgiler de kitapta yer alıyor. Kitabın içerisindeki senaryolar ise Wedding Planners, Shooting Fish, Friends In Low Places, Freedom Flyer.

DrivethruRPG’nin New Year, New Game kapsamında yaptığı %55 indirim ile bu set toplamda 32.98 dolar yerine sadece 15 dolar oluyor. Hemen buradan satın alabilirsiniz. Kaçırmayın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.