Haberler

Ejder Kralların Gazabından Korkun!

dragon-kings-rpg-banner

Dark Sun hayranları, bu haber ilginizi çekecek nitelikte. Dark Sun ve 2300 AD’nin yaratıcısı Timothy Brown, Dragon Kings ile geri dönüyor. Daha önce bu güzel haberi sizlere buradan duyurmuştuk.

Kickstarter’da başlatılan proje şu güne kadar 15.000 doların üzerinde para toparladı. 29.000 dolarlık çok az bir bütçeye ihtiyacı var. Yüksek ihtimalle bu güzel proje başarıya ulaşacak ve biz de Dark Sun’ın ruhani halefinde yeni hikayelerde cenk edebileceğiz.

Khitus adı verilen dünya üzerinde korku salan Ejder Krallar – Dragon Kings bulunmaktadır. Eski şehirler, çorak topraklar, garip kültler, savaşlar, korkutucu büyücüler gizemlerle kaplı bir dünyaya hayat vermekte.

dragon-kings-bromOyuncular bu vahşi dünya içerisinde hayatta kalmaya çalışırken birçok görevi de yerine getirmeye çalışacak. İsterlerse bir köyü, eşkiyalardan koruyabilir isterlerse Ejder Krallar’ın kaderini belirleyebilirler.

İşin başında Timothy Brown’ın bulunması çevresine sağlam bir ekibi de toparlamasına yardımcı oldu. Dark Sun dünyasının önemli yapı taşlarını oluşturan Brown, yeni sistemini bir adım ileriye götürerek oyunculara unutulmaz anlar yaşatabileceği bir dünya sunacak. Dragon Kings içerisinde sadece hikaye, sistem, kurgu ve çizimler yok. Frank Klepacki, Mark Stevens ve Mike Stone’un oluşturduğu harika parçalar da oyunlarınıza hayat katabilecek.

Hazırlanan kitap 160 sayfa uzunluğunda. İçerisinde Khitus’un tanıtımı, Ejder Krallar hakkıdna bilgi ve sistemin kuralları bulunuyor. Ayrıca uygarlıklar, yöneticiler, localar, kültler, yaratıklar ve oyuncuların bilmesi gereken yığınla bilgi mevcut.

Sistem oyun yöneticilerini düşünerek hazırlanıyor. Bu sayede sevdiğiniz kuralları oyuna ekleyebilecek, istediklerinizi değiştirebileceksiniz.

İşin en güzel yanını sona saklamayı tercih ettik. Dark Sun’ın neredeyse bütün çizimlerinde katkısı bulunan efsanevi çizer Brom, Dragon Kings’de bulunacak. Dark Sun’ı en ince ayrıntılarıyla aktaran bu usta çizer, Dragon Kings dünyasının post-apocalyptic havasını başarıyla yansıtacaktır.

Oyun Nisan 2014 tarihinde piyasaya sürülecek. Dark Sun’ın o tozlu ve mistizm dolu havasını yeniden içinize çekmek istiyorsanız acele etmenize gerek yok. KickStarter projesinin 40 günden fazla süresi var. Proje sayfasından vereceğiniz destek sayesinde PDF formatındaki kural kitabına ulaşabileceksiniz.

Söylemesi bizden, oynaması sizden…

Projenin Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Projenin Kickstarter tanıtım videosu:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.