Edebiyat

İhsan Oktay Anar’ın Yeni Kitabı: Yedinci Gün

yedinci-gun-kitap-banner

Türk Edebiyatının usta kalemlerinden İhsan Oktay Anar, yeni romanı Yedinci Gün ile 5 yıl aradan sonra okurlarıyla buluşacak.

Her kitabıyla okuru ayrı meselelerin, mesellerin ve hikayelerin içinde gezdiren, ustalıklı dili ve yarattığı atmosferle Türk edebiyatında özgün bir yer edinen İhsan Oktay Anar, bu kez Yedinci Gün adlı romanıyla okur karşısında. Kitabın Eylül ayı başında raflarda olması bekleniyor.

İlgili Makaleler

 

yedinci-gun-ihsan-oktay-anarUzun zamandır beklenen kitabın arka kapak yazısı şöyle: 

Çizgilerin kürelere, zamanın sonsuzluğa, sonsuzlukların da hayâllere dönüştüğü bir hikâyedir bu. Sıradan insanların sıra dışılığı, bilinen hikâyelerin düşlere dönüşümü, zaafların asîlleşmesi, erdemlerin ardındaki günâhkârlık tüm içtenliğiyle akacak zihinlere. İnsan olmanın en zayıf ve en yüce yanları, bir hikâyenin dokunuşuyla bir kez daha bilinebilir olacak. İhsan Oktay Anar, bu yeni düşüyle sizleri bir kez daha şaşırtacak. Çizgilerde değil kürelerde gezinecek, bilinen zamanların bilinmeyen anlarına yolculuk edeceksiniz. Alışık olmadığınız bu dünyanın kapısından girdiğinizde âşinalık hissedecek, sadeliğin ihtişâmına teslim olmanın rahatlığıyla kendinizi akışta yolculuk ederken bulacaksınız.

 

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.