Sinema Haberleri

Han Solo, Kevin Feige’in Star Wars Filminde Yer Almayacak

Kevin Feige’in Star Wars filminde Han Solo’nun olmayacağı ufak bir yanlış anlaşılmayla ortaya çıktı.

2019 yılında Marvel Sinematik Evreni’nin baş mimarı Kevin Feige’in yeni bir Star Wars filmine dahil olduğu haberi gelmişti. Büyük bir Star Wars hayranı olan Feige, Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy ile filmin yapımcılığını üstlenecekti. Senaryoyu da Loki ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın baş yazarı Michael Waldron yazacaktı. Haber heyecan yaratmıştı, ne de olsa Feige MCU’yu bugünlerine getiren isimlerin başında geliyordu. Kim bilir bir çöken bir yükselen Star Wars’a neler neler yapacaktı…

Ancak artık Lucasfilm’in adeti olduğu üzere duyurunun ardından filme ilgili hiçbir bilgi paylaşılmadı. Tek bildiğimiz henüz ön yapım sürecinde olduğuydu… Ta ki Kevin Feige’in Collider’dan Steve Weintraub’a verdiği röportaj yayınlanana kadar. Beyefendinin beyni o proje senin bu proje benim koşturmaktan hallaç pamuğuna dönmüş olacak ki soruyu apayrı bir yerden anlamış.

Weintraub: Yeni Star Wars filminiz ne durumda? Michael Waldron senaryoyu bitirdi mi?

Feige: Hala devam ediyoruz.

Weintraub: Peki film solo film mi olacak yoksa Disney Plus’a özel farklı bir şeyler mi düşünüyorsunuz?

Feige: Hayır, Han Solo hakkında olmayacak. Han Solo filmde yer almıyor.

Han Solo’nun filmde yer almayacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok aslında. Solo: A Star Wars Story’de karakterin gençliğini canlandıran Alden Ehrenreich’in Han Solo rolüne devam edeceğine dair dedikodular bir süredir dolaşıyor. Lando dizisinde genç Solo’nun maceraları da yer alacakmış söylentilere göre. Ama Ehrenreich kesin bir dille Star Wars projelerine kapalı olduğunu belirtiyor. Harrison Ford’un bir daha Star Wars’ta yer almak istemediğini de zaten sağır sultan bile duydu. Neyse, en azından filmin kimin hakkında olmayacağını öğrenmiş olduk.

Kevin Feige ve Michael Waldron, Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın üzerinde çalışmaya devam ediyor. Film 25 Mart’ta vizyona girecek, o aradan çıkınca ikilinin Star Wars filmi de şekillenmeye başlayacaktır, beklemedeyiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.