Dizi Haberleri

Netflix Yapımı Sweet Tooth İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Robert ve Susan Downey Jr. çiftinin yapımcılığını üstlediği, Netflix‘in, aynı isimli çizgi roman serisinden uyarladığı Sweet Tooth için yeni bir fragman yayınlandı.

Çizgi roman uyarlaması dizilere bir yenisi daha ekleniyor. DC’nin birkaç yıl evvel kapatma kararı aldığı Vertigo alt markası altında yayınlanan ve çok beğenilen Sweet Tooth, Netflix için 8 bölümlük bir dizi haline getirilecek.

Kıyamet sonrası bir dünyada geyiğe benzer özellikler barındıran Gus isimli melez bir çocuğun macerasının anlatılacağı yapımın oyuncu kadrosu da hikayesi kadar ön plana çıkıyor. James Brolin’in anlatıcı olarak yer aldığı dizide, Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot) ve Will Forte (Father) gibi isimler var.

4 Haziran tarihinde tekmili birden yayınlanacak Sweet Tooth için yayınlanan ikinci fragmanı da beğeninize paylaşıyoruz. Ayrıca alt kısımda dizi hakkında notları okuyabilirsiniz.

YouTube player

Sweet Tooth Konusu

On yıl önce yaşanan “Büyük Çöküş” dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde “melezlerin” ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Melezlerin virüsün sonucu mu yoksa sebebi mi olduğundan emin olamayan birçok insan korkuya kapılarak onları avlar. 

Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus (Christian Convery) adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd (Nonso Anozie) adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika’dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus’ın kökeni, Jepperd’ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Ama onların hikâyesi beklenmedik müttefiklerle ve düşmanlarla doludur. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir.

Jeff Lemire’ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth‘un yürütücü yapımcılığını Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell ve Linda Moran üstleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.