Haberler

Dungeons & Dragons 5E Senaryosu Yayınlandı!

Vault of the Dracolich Banner

Dungeons & Dragons 5E olarak veya D&D Next adıyla anılan sistem halen resmi olarak satışa çıkmadı ancak senaryolar çıkmaya başladı.

Playtest için yayınlanan küçük sistem kitapçıkları ile oynanabilen senaryolardan “Vault of the Dracolich” satışa çıktı.

Vault of the Dracolich senaryosu
Vault of the Dracolich senaryosu

Vault of the Dracolich oyunu, Haziran 2013’teki D&D Game Day için çıkarılan bir senaryo. Senaryo D&D Next kuralları ile oynanabiliyor. 4. seviye 4-6 karakter ile oynanabilen senaryo yaklaşık 2 ile 5 saat arasında sürüyor. Bu da, senaryoyu oyun günlerinde tek günlük bir oyun olarak oynatma fırsatı da veriyor. İsterseniz uzun süreli oyunlarınıza macera olarak da eklemeniz mümkün.

Oyunun detayları şöyle;

Cormanthor ormanının derinliklerinde, bir dracolich olan Dretchroyaster’ın ordusu bulunuyor. Dretchroyaster, kadim elf krallığının gizemini ortaya çıkaracak olan elmas asaya sahip. Bu sırada bilge Imani de, bu asayı kendisine getirebilecek kadar gözüpek maceracılar ve kahramanlar arıyor. Oyuncular, dracolichin elinden asayı alabilecekler mi?

Bu senaryo, daha önce Richard Baker tarafından yazılan “D&D Encounters: Search for the Diamond Staff” isimli oyun kitabında da yer almıştı ancak bu kez D&D Next kuralları ile karşımızda.

Kitap aynı zamanda renkli, çift taraflı bir harita da içeriyor. 26 sayfalık Vault of the Dracolich senaryosunu hemen buradan satın alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.