Haberler

Dungeons and Dragons: Adventure Begins Kutu Oyunu Duyuruldu

Dungeons and Dragons sistemine yeni başlayacaklara ön ayak olması planlanan Adventure Begins kutu oyunu resmen duyuruldu.

Wizards ekibi tarafından duyurulan Dungeons and Dragons: Adventure Begins, bu dünyaya girmek isteyen yeni oyunculara özel olarak hazırlanıyor. Basit ve hızlı oynanabilirliğe sahip olan Adventure Begins, 2-4 oyuncuyla oynanabilecek.

Kutu oyununun en güzel yanı, oyuncuların sırayla DM rolünü üstlenebilecek olması. Böylece gerçek bir FRP oyununda hem oyuncunun, hem de oyun yöneticisinin neler yapması gerektiklerini hızlıca öğrenebilecekler.

Dungeons and Dragons: Adventure Begins, 2020’nin son çeyreğinde pazara sunulacak. 25.99 dolar etiket fiyatına sahip olan kutunun içerisinden 4 mini figür, 4 boss markası, 4 adet 20 yüzlü zar, bir adet 10 yüzlü DM zarı, hasar markaları, 4 can takip markası, kart tutucu, 20 karakter markası, 4 zindan haritası, 24 altın, 4 macera destesi, eşya destesi, 4 hakem kartı, 8 çanta kartı, 12 kapı koruyucu kartı ve oyun kural kitabı çıkıyor. Oyunu şimdi Entertainment Earth ve Amazon üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.