Haberler

DnD Next Player’s Handbook’un İlk Kısmı Ücretsiz Olacak

dungeons-and-dragons-banner

Dungeons and Dragons Next ya da 5th Edition olarak piyasaya sürülecek yeni rol yapma seti hakkında, güzel açıklamalar geldi. Oyuncular başlangıç için Player’s Handbook’un bir kısmını ücretsiz olarak inceleyebilecek.

DnD Next’in ilk kitaplarının ön siparişleri açıldı. Fiyatları biraz tuzlu da olsa, şu aralar en çok satılan kitaplar arasına girmeyi başardı. Wizards of the Coast firması, ACD Oyun Günleri içerisinde yeni rol yapma sistemi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

players-handbook-dnd5ePlayer’s Handbook kitabının %15’lik kısmının ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı. Oyuncular, WOTC’nin resmi sitesine giderek kitabın ilk sayfalarını online olarak inceleyebilecek. Bu sayfalar aynı zamanda Starter Set yani Başlangıç Set’i için gerekli olan bilgileri içerecek.

Ücretsiz olarak sunulacak kısmın gereksiz bilgi içermeyeceği söyleniyor. Oyuncuların buradan kendilerine karakter yaratabileceği açıklandı. Daha öncesinde Mike Mearls, kitapların çıkış tarihleri arasında neden bu kadar fazla zaman olduğuna dair de bir açıklık getirmişti.

Yeni DnD sistemi oyuncu dostu olacak. Oyuncular ilk başta Player’s Handbook ile ihtiyaçları olan her şeye sahip olabilecekler. Sıradaki kitap Monster’s Manual kitabına ilk başta gereksinim duyulmayacağı belirtildi. Kitaptan bahsetmişken. Monster’s Manual, yaratıklar ve canavarları içerdiği kadar Düşman Organizasyonlar hakkında da yeni bilgileri barındıracak.

DnD Next bize birçok yeniliği de beraberinde getirecek. WOTC, Lords of Waterdeep adını verdiği yeni bir kutu oyunu piyasaya sürecek. Ayrıca bu aralar sıklıkla bahsi geçen DnD filmi için de altyapı hazırlanmış olacak. Öte yandan WOTC’nin yayın listesinde bulunan birçok fantastik edebiyat romanı da yeni sisteme göre uyarlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.