AYBABTUDizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisinin Çekimleri İçin Tarih Verildi

Amazon Studios tarafından diziye uyarlanacak olan Robert Jordan’ın fantastik serisi Zaman Çarkı‘nın çekimleri için tarih verildi.

Production Weekly’nin dizi ve filmlerle ilgili yayınladığı bültende The Wheel of Time (Zaman Çarkı) dizisinin de ismi geçti. Bu listeye göre dizinin çekimlerinin başlama tarihi Eylül 2019 olarak görünüyor.

Dikkat çeken bir diğer detay ise dizinin çekimlerinin Prag‘da yapılacak olması. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag, tarihi dokusuyla fantastik filmler için uygun bir plato sunuyor.

Zaman Çarkı Dizisinin İlk Sezon Detayları Açıklandı

Yayınlanan prodüksiyon planında dizini konusu şöyle belirtilmiş.

Büyünün var olduğu ancak yalnızca kadınlar tarafından kullanılabildiği bu geniş dünyada, hikâyemiz Aes Sedai adı verilen ve tamamıyla kadınlardan oluşan gizli ve nüfuslu bir örgütün üyesi olan Moiraine’i konu alacak. Moiraine beş genç kadın ve erkekle birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Moiraine’in öğrenmek istediği yegâne şey ise bu beş kişiden bir tanesinin, kehanetlere konu olan ve insanoğlunu hem kurtaracağı hem de yok edeceği söylenen, daha önce defalarca yeniden doğmuş olan korkunç derecede güçlü bir kişinin reankarne hali olup olmadığını öğrenmek.

Zaman Çarkı serisi, Avrupa ve Asya’nın kültür ve felsefesiyle birlikte özellikle Budizm ve Hinduizm’de bulunan zamanın döngüsü unsurundan yararlanmaktadır.

Robert Jordan’ın İlk Defa Yayımlanacak Kitabı Okuyucularla Buluşmaya Hazırlanıyor

Amazon’da yayınlanacak olan dizi için heyecanlıyız. Bahsedildiği gibi Eylül 2019’da çekimler başlarsa 2020’nin ikinci yarısında diziyi izlemeye başlarız diye umut ediyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.