Dizi Haberleri

Yoksa Ahsoka Tano Dizisi Mi Geliyor?

Çok güçlü söylentilere göre Lucasfilm, Disney+ platformunda yayınlanmak üzere Ahsoka Tano’nun başrolünde olduğu yeni bir dizi çekmek için kolları sıvadı.

Mandalorian dizisinin ikinci sezonunda yer alacağı açıklanan Ahsoka Tano karakterini Star Wars markası altında daha fazla göreceğiz gibi gözüküyor. The Clone Wars animasyon serisi için yaratılan sonrasında Rebels dizisinde de gözüken Ahsoka Tano’nun son ziyaret yeri The Mandalorian olacak.

Lucasfilm ve Disney, Mandalorian’ın başarısından etkilenmiş olsalar gerek ki yeni Star Wars dizileri için çalışmalarını hızlandırdılar. Obi-Wan dizisi ve Cassian Andor’a odaklanacak serinin yanı sıra henüz adı açıklanmayan birkaç dizi projesi daha var. Bunlardan biri de Ahsoka Tano üzerine odaklanmış olabilir.

Mandalorian’ın 2. Sezonunda Ahsoka Tano Sürprizi

Ahsoka Tano karakterini, Rosario Dawson’ın canlandıracağı zaten kesinleşmişti. Ancak bilmediğimiz konu, Dawson’ın Lucasfilm ile birden fazla proje üzerinden anlaşmaya vardığı üzerine. Geçen ay içerisinde Russian Doll dizisinin yaratıcısı Leslye Headland’ın, yeni bir dişi karakter üzerinden Star Wars dizisi çekeceği söylenmişti. Belki de bu karakter Ahsoka Tano’dur.

Şu aralar Disney+ üzerinde yayınlanacak Star Wars içeriklerine dair çok fazla bilgi dolaşmaya başladı. Söylentiler ve sızıntılar arttıkça, Disney ve Lucasfilm ikilisinden de yakında resmi bir açıklama gelecektir. Bu süreçte son olarak Obi-Wan ve Cassian Andor dizilerinin ertelendiği açıklanmış sonrasında da sessizliğe gömülmüşlerdi. Yeni bir duyurunun eli kulağındadır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.