Dizi Haberleri

Yeni Doktora Yeni Logo

Bir bilimkurgu klasiği haline gelen Doctor Who dizisi, 11. sezona hem kadın bir Doktor hem de yeni logoyla başlayacak. Doctor Who’nun logosu yine değişti.

Bu sonbaharda yayınlanacak olan Doctor Who dizisi neredeyse baştan aşağı yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Steven Moffat’ın ayrılışının ardından Chris Chibnill ve Matt Strevens dizinin yapımcılığına getirildi. Ayrıca dizinin henüz  adı açıklanmayan yeni bir bestecisi de var. 12. Doktor olan Peter Capaldi’nin yerine tarihte ilk kez bir kadın Doktor geldi. 13. Doktor’u canlandıracak Jodie Whittaker da bir kadın Doktor olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Doctor Who baştan aşağı yenilenirken 11. sezon logosu da göründü.

Uluslararası bağlamda Little Hawk ajansı ile çalışan BBC, Ekim ayında başlayacak dizinin logosunu önce yukarıdaki görsel, sonrasında ise aşağıdaki video ile duyurdu.

YouTube player

Bilimkurgu ve Doctor Who hayranları olarak yeni sezondan umutluyuz ama pek çok değişiklik göreceğiz diye düşünüyoruz. Bunu sadece logo değişiminden değil, tüm ekibin de değişmesini göz önünde bulundurarak söylüyoruz. Kaldı ki bu, Doctor Who logosunun ilk değişimi değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.