Dizi Haberleri

Yan Dizide Daha Depresif Bir Jon Snow İzleyeceğiz

Yapım süreci devam eden Jon Snow yan dizisi hakkında konuşan Kit Harrington, karakterin yeni yolculuğu hakkında ipuçları verdi.

Game of Thrones‘un adını televizyon tarihinin en büyük hezimetleri arasına yazdırmasının üzerinden dile kolay üç sene geçti. Biz hala son iki sezonu tartışaduralım, HBO yan dizilerin yapım sürecine tam gaz devam ediyor. Projelerin ilki House of the Dragon bu senenin en başarılı fantastik yapımlarından biri olarak akıllara kazındı ve Westeros’a geri dönmeye yönelik önyargılarımızı yıkmayı başardı. Sıra artık Jon Snow yan dizisinde.

Şu sıralar erken hazırlık sürecinde olan yeni diziyle ilgili bilgilerimiz kısıtlı. GoT finalinde Tormund ve Yabaniler’e katılan Jon Snow’un Duvar’ın ötesine atılacağı yeni maceraları izleyeceğiz. Ak Gezen tehdidinin son bulmasıyla kime, neye karşı mücadele ederler kestirmek güç. Ancak aktör Kit Harrington’ın Entertainment Weekly‘ye verdiği röportaja bakacak olursak asıl odak noktası yeni tehlikeler değil, Snow’un karakter gelişimi olacak.

Hatırlarsanız dizinin finalinde yaşanan savaş sonrası Jon Snow idam kararını beklerken canı bağışlanmış, Gece Nöbeti’ne geri gönderilmişti. Harrington bu kararın Snow için hem büyük bir lütuf, hem de büyük bir lanet olduğunu söylüyor.

Jon artık başına gelen her şeyle yüzleşmek zorunda. Ailesinin geçmişinden tutun da Dany’yi öldürmesine, Ygritte’in kollarında can vermesinden tutun da Olly’yi idam etmesine kadar yaşadıkları kolay değil ve hiçbir travması yakasını bırakmayacak. Dizinin sonunda hepimiz onu yüzünde küçük bir gülümsemeyle görmek istemiştik. İyi olduğunu, başına gelenlerle barıştığını görmek istemiştik. Ancak Jon’un durumu hiç iyi değil.

Yan dizinin konusu netleşmese de Türk izleyiciler arasında “Westeros’un Küçük Emrah”ı olarak nam salan karakterin belli ki daha çok çekeceği var. Karakterin Yabaniler’le atılacağı yeni maceralar merak uyandırsa da bu röportajın üzerine güç kavgalarından uzak, daha “kişisel” bir hikaye izleme fikri benim daha çok ilgimi çekti açıkçası. House of the Dragon kadar başarılı olacak mı bekleyip göreceğiz.

Snow’un yapım süreci devam ediyor, yayın tarihi henüz belli değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.