Dizi Haberleri

X-Men ’97 – Nostaljik Bir Yolculuk Başlıyor!

Disney+’ın merakla beklenen dizisi X-Men ’97, ilk fragmanıyla hayranlarına 90’ların unutulmaz X-Men: The Animated Series günlerine nostaljik bir dönüş vaat ediyor. Baş yapımcı Beau DeMayo‘nun önderliğindeki bu yeni dizi, Marvel evreninin büyük X-Men markasını tekrar gün yüzüne çıkaracak gibi görünüyor.

Mutantların Hüküm Sürdüğü Günler

X-Men ’97, önceki animasyon serisinin final olaylarından hemen sonra başlıyor. Profesör Charles Xavier‘ın Shi’ar ana gezegenine gitmek üzere Dünya’yı terk etmesinin ardından, geride kalan X-Men ekibinin hikayesini anlatmaya devam edecek. Fragmanda, Xavier’in öğrencilerinin hâlâ onun kaybının acısıyla boğuştuğu ve insanlığın, mutantlara duyduğu nefretin hâlâ devam ettiği anlaşılıyor.

Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Yeni Mücadeleler, Yeni Hikayeler

Fragmandan çıkarılan bilgilere göre Cyclops, Jean Grey, Rogue, Beast, Jubilee, Storm, Wolverine ve Gambit gibi sevilen karakterler, yeni zorluklarla karşılaşacaklar. Magneto‘nun Birleşmiş Milletler binası önünde duruşu, dünya liderlerinin mutant terörizmiyle nasıl başa çıkacaklarına dair yeni stratejiler geliştirdiklerini gösteriyor. Ayrıca, hamile bir Jean’in kısa görüntüleri ve Daily Bugle’ın yeni mutantları içeren bir sayısı gibi detaylar, X-Men ’97’nin orijinal çizgi filmin ötesine geçerek çizgi roman dünyasına da dokunacağını gösteriyor.

X-Men ’97

20 Mart’ta Disney Plus’ta!

En heyecan verici haber ise X-Men ’97’nin 20 Mart‘ta Disney platformunda izleyiciyle buluşacak olması. Fragman, dizinin ne kadar heyecan verici ve özlemle beklenen bir yapım olduğunu gösteriyor. Bu tarihte, X-Men hayranları unutulmaz tema şarkısı eşliğinde bu nostaljik yolculuğa katılacaklar. Mutantların üstünlük günleri geri dönüyor!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.