Dizi Haberleri

Warrior Nun, İptal Kararının Ardından Hayranlar Sayesinde Geri Dönüyor

Warrior Nun dizisinin Netflix tarafından iptalinin ardından dizinin hayranları seslerini yükseltmeye başlamıştı. Çığlıklar sonuç verdi ve dizinin devam edeceği açıklandı.

Son dönemde yapılan eğlenceli fantastik aksiyon dizilerinden birisi de Warrior Nun olmuştu. Ben Dunn‘ın Warrior Nun Areala adlı çizgi romanından uyarlanan dizi, geçen yılın sonlarında iki sezonun ardından Netflix tarafından aniden iptal edildi. Elbette bu durum hayran kitlesini kızdırdı çünkü Netflix, pazarlamayı umursamadığı bir diziyi daha iptal etmişti ve bu dizi, LGBTQ+ temsilinin yoğun olduğu bir diziydi.

Dizinin tutkulu hayranları ve dizinin showrunner’ı Simon Barry‘nin de desteği sayesinde Warrior Nun için yaşam belirtileri vardı ancak zaman geçtikçe yeniden canlanma şansı azalıyor gibi görünüyordu. Ancak, göklerden gelen bir Melek gibi, Warrior Nun resmen kurtarıldı!

Her Halo taşıyıcısının sevineceği haber Simon Barry tarafından duyuruldu. Twitter’da yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

Bugün resmi olarak bildirmekten mutluluk duyuyorum ki, birleşik sesleriniz, tutkunuz ve inanılmaz çabalarınız sayesinde – #WarriorNun geri dönecek ve hayal edebileceğinizden daha EPİK olacak. Daha fazla ayrıntı gelecek! YAKINDA! Teşekkürler!! #SaveWarriorNun #WarriorNunSaved

YouTube player

Şimdi bu canlanmanın ne şekilde olacağı ya da hangi yayıncının diziyi geri getireceği söylenmiyor. Bildiğimiz kadarıyla Firefly ve Serenity gibi, dizi de bir film ile sonlanabilir. Warrior Nun geri dönecek ancak bunun Netflix olup olmayacağı belirsiz.

Warrior Nun Ne Hakkında?

İlk iki sezonunda Warrior Nun, büyülü bir Halo’nun dirilttiği Ava‘nın (Alba Baptista), The Order of the Cruciform Sword (OCS) tarafından bir sonraki Warrior Nun olması için eğitilmesini konu alıyordu. Korkunç düşmüş melek Adriel‘e karşı hücuma liderlik etmesi için Ava seçilir. Dini öğelerle bezeli bu fantastik yapım, özellikle mitoloji ve teoloji tutkunları için aksiyon dolu iyi bir yapım olarak izleyici ile buluştu.

Netflix “popüler” dizileri asla iptal etmediğini iddia etse de Warrior Nun’ın hayranları Aralık ayından bu yana Twitter’da sıkça trend olan #savewarriornun hareketiyle onları sürekli haksız çıkardı. Hayranlar yayıncı kuruluşu daha da fazla trollemek için Netflix ofislerinin dışındaki reklam panolarını bile satın aldılar. Büyük ihtimalle dizinin hayranları olmasaydı, bu dönüş gerçekleşemezdi.

Warrior Nun ne zaman dönüyor?

Warrior Nun’ın dönüşü için henüz belirlenmiş bir zaman çizelgesi yok ancak dizinin yeniden canlanma haberi yeni haber verildiği göz önüne alındığında hayranların sabırlı olması gerekiyor. Barry’nin dediği gibi, yakın gelecekte Warrior Nun ile ilgili daha fazla güncelleme olacak.

Dünyanın dört bir yanındaki Halo Taşıyıcıları haklı olarak kutlama yaparken ilk iki sezonu şimdi Netflix’te izleyebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.