Dizi HaberleriVideo Galeri

Time Bandits Dizisinden İlk Fragman

Apple TV+, Terry Gilliam’ın 1981 yapımı sevilen fantastik filminin yeni uyarlaması Time Bandits dizisinin fragmanını yayınladı. 10 bölümlük bu komedi macera dizisi, 24 Temmuz’da iki bölümle başlayacak ve 21 Ağustos’a kadar her Çarşamba iki yeni bölümle devam edecek.

Dizinin Konusu ve Karakterler

Time Bandits dizisi, bir grup hırsız ve onların en yeni elemanı olan 11 yaşındaki bir çocuğun zaman ve uzayda maceralarını konu alıyor. Fragmanda, gardırobunda bir portal keşfeden tarih meraklısı Kevin (Kal-El Tuck) görülüyor. Kevin, Penelope (Lisa Kudrow) liderliğindeki bir gruba katılıyor ve birlikte Stonehenge’in yaratılışı, Truva Atı, tarih öncesi çağlardaki dinozorlar ve Buz Devri gibi çeşitli tarihi duraklara ışık tutan maceralar yaşıyorlar.

YouTube player

Time Bandits, hem En İyi 100 Bilimkurgu Filmi listesinde hem de En İyi 100 Fantastik Film listesinde yer almış nadir yapımlardan birisidir. Dün, hayatını kaybettiği duyurulan Shelley Duvall da orijinal filmde yer alıyordu.

Yapım Ekibi ve Oyuncu Kadrosu

Time Bandits Apple TV+ için Paramount Television Studios, Anonymous Content’s AC Studios ve MRC tarafından üretildi. Jemaine Clement, Iain Morris ve Taika Waititi dizinin yürütücü yapımcılığını, yazarlığını ve yönetmenliğini üstleniyorlar. Clement ve Morris ayrıca ortak dizi sorumlusu olarak görev yapıyorlar. Garrett Basch ve Tim Coddington da Handmade Films için yönetici yapımcılık yapan Jane Stanton ile birlikte yönetici yapımcılık yapıyor.

Time Bandits image 1

Oyuncu kadrosunda Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills ve Imaan Hadchiti yer alıyor. Ayrıca Waititi ve Clement de konuk oyuncu olarak dizide boy gösteriyorlar.

Sette Yaşanan Olaylar

Mayıs ayında oyuncu Charlyne Yi, Time Bandits setinde bir aktör tarafından defalarca fiziksel saldırıya uğradığını ve psikolojik tacize maruz kaldığını iddia etti. Yi, projeden ayrılmaya zorlandığını ve iddia edilen bir sırt yaralanması ve TSSB (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) için işçi tazminatının reddedildiğini belirtti. Paramount TV Stüdyolarından bir sözcü, Variety’ye yaptığı açıklamada, “Oyuncularımızın ve ekibimizin güvenliği bizim için çok önemlidir ve bize iletilen tüm endişeleri çok ciddiye alıyoruz. Şikayetin yapıldığı sırada Paramount Televizyon Stüdyoları dikkatimize sunulan iddialarla ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma yürütmüştür. Tüm soruşturmalar gizlidir ve ayrıntılar hakkında yorum yapamayız, ancak endişeleri gidermek için ek adımlar atılmıştır.” dedi.

Dizinin Yayın Tarihi

Time Bandits image 2

Time Bandits dizisi, 24 Temmuz’da Apple TV+ platformunda izleyicilerle buluşacak. Her hafta iki yeni bölüm yayınlanarak 21 Ağustos’a kadar devam edecek. Dizinin hayranları, Taika Waititi ve Jemaine Clement’in yaratıcı dokunuşlarıyla şekillenen bu fantastik serüveni büyük bir heyecanla bekliyor.

Fragman ve İlk Tepkiler

Dizinin fragmanı, izleyicilere büyüleyici ve macera dolu bir hikaye sunacağını vaat ediyor. Kevin ve hırsızlar çetesinin zaman ve uzayda gerçekleştireceği yağmalama maceraları, izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Fragmanda görülen tarihi sahneler ve karakterler, dizinin görsel kalitesi ve hikaye anlatımı açısından iddialı olduğunu gösteriyor.

Time Bandits dizisi, komedi ve macera severler için yılın en merakla beklenen yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Lisa Kudrow, Taika Waititi ve Jemaine Clement gibi ünlü isimlerin projede yer alması, dizinin beklentilerini daha da artırıyor. Apple TV+’da yayınlanacak bu yeni uyarlama, Terry Gilliam’ın klasik filminin hayranlarını ve yeni izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.