Sinema Haberleri

Mads Mikkelsen’in Grindelwald’ı Oynayacağı Açıklandı

Warner Bros., Johnny Depp‘in şiddet uyguladığı iddiaları nedeniyle Fantastic Beasts 3 filmindeki rolünden ayrılmasını rica etmişti kısa süre önce. Johnny Depp’in yerine de Gellert Grindelwald rolü için Mads Mikkelsen‘in ismi geçiyordu.

Pek çok haber kuruluşu, Fantastic Beasts serisinin 3. filminde Gellert Grindelwald‘ı canlandırması için stüdyonun Mads Mikkelsen ile görüşmelere başladığını duyurdu. Biz acaba Mads Mikkelsen bu role yakışır mı diye düşünürken Mikkelsen tarafından çok hızlıca bir yalanlama geldi tüm bu konuşmaların iddiadan ibaret olduğunu söyledi.

Mads Mikkelsen Rol İçin İmzayı Attı

Önce iddialar ortaya atıldı, ardından Mads Mikkelsen iddiaları yalanladı; şimdi de Mads Mikkelsen‘in Warner Bros. tarafından resmi olarak bir sonraki ana kötü karakter olarak Gellert Grindelwald rolünü aldığı duyuruldu.

İlgili Makaleler

Fantastic Beasts 3 filminin yönetmeni David Yates‘in Johnny Depp’in ayrılması sonrasında Gellert Grindelwald’ı canlandırabilecek isimler listesinin en tepesinde olan isim Mads Mikkelsen, rol için imzayı attı.

Fantastik Canavarlar 3’te yine Oscar ödüllü Eddie Redmayne, Newt Scamander rolünde karşımıza çıkarken Tina Goldstein rolünde Katherine Waterston; Jacob Kowalski rolünde Dan Fogler; Queenie Goldstein rolünde Alison Sudol; Credence rolünde Ezra Miller; Albus Dumbledore rolünde Jude Law ve Profesör Eulalie Hicks rolünde de Jessica Williams’ı izleyeceğiz.

Mads Mikkelsen başarılı bir aktör lakin bir karakterin değişmesi bazen izleyicide ters tepebiliyor. Bakalım Mikkelsen, film sonrasında seyirciden tam not alabilecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.