Dizi Haberleri

The Rings of Power Tanıtım Videosunda Entler de Göründü

The Rings of Power için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Video bize Entler’in de dizide olabileceğinin sinyallerini veriyor olabilir.

Lord of the Rings: The Rings of Power için tuhaf bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda fantastik hayalgücü geniş -tıpkı bizler gibi- bir çocuğun kendi gibileri bulması anlatılıyor. Bu da yakında ekranlara gelecek olan Lord of the Rings: The Rings of Power ile anlatılmış.

YouTube player

Yakında çıkacak olan Amazon Prime‘ın Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin diğer tanıtımlarından farklı olarak, bu yeni video bizim dünyamızda geçiyor. Genç bir çocuğun Yüzüklerin Efendisi kitaplarını keşfederken The Rings of Power’ın galasının özel gösterimine katılmadan önce serinin tutkulu bir hayranı haline gelmesini konu alıyor. Yolun bir kısmında, çocuk sınıfının dışındaki ağacın bir Ent’e dönüştüğünü hayal ediyor ve bu, Entler’in de dizide görünebileceğinin işareti olabilir.

J.R.R. Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi serisinde Entler, Orta Dünya’daki en eski ırklardan biridir ve dünyanın ormanlarını Cücelerden ve madenlerinin genişlemesinden korumak için tüm meyvelerden ve diğer bitki yaşamından sorumlu Yavanna tarafından yaratılmıştır. Yüzüklerin Efendisi romanlarında Ağaçsakal liderliğindeki Entler, ormanlarını yokeden Saruman önderliğindeki Isengard’ı yok etmek için Merry ve Pippin ile bir araya gelir.

Yüzüklerin Efendisi Hakkında Detaylı Bilgiler

Kasım 2017’de duyurulan The Rings of Power, karakterleri ve konusuyla ilgili olarak büyük ölçüde gizemle örtüldü. Bu yılın başlarında Amazon Studios, Galadriel (Morfydd Clark) ve Elrond (Robert Aramayo) dahil olmak üzere anlatının önemli oyuncularının çoğunu duyurdu. Yüzüklerin Efendisi dünyasına Sophia Nomvete’nin Cüce Prensesi Disa ve Ismael Cruz Córdova’nın Silvan Elf Arondir’i gibi birkaç yeni karakter de tanıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde The Rings of Power dizisinin ilk bölümünün adı açıklanmış ve dizinin en az beş sezon süreceği açıklanmıştı. Entlerle ilgili bir hikayeyi de izlemek harika olur doğrusu.

Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi 2 Eylül‘de Amazon Prime Video’da gösterime girecek.

Kaynak: CBR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.