AYBABTUDizi Haberleri

The Rings of Power 2. Sezon Çekimleri Başladı

Amazon’un The Rings of Power dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine başlandı.

Çekimler, dün Londra’nın hemen dışındaki Bray Studios‘taki yeni merkezde başladı.

Haber, Prime Video serisi için Perşembe günü yayınlanan ilk resmi Nielsen derecelendirmesinin ardından verildi. The Rings of Power, ilk haftasında 1,3 milyar dakika görüntülenme ile yayın servisleri listelerinde zirveye yerleşti. Yalnızca ilk iki bölüm üzerinden değerlendirildiği düşünüldüğünde muhtemelen bir Amazon rekoru aynı zamanda.

elf the rings of power elves

Gösterinin ilk sezonu, pandemi sırasında 18 aylık bir süre boyunca Yeni Zelanda‘da çekildi. Sekiz bölümden oluşacak ikinci sezon için Amazon, gösterinin üretimini daha ekonomik olduğu düşünülen ve aynı zamanda şirketin bir çoklu gösteri merkezi kurduğu İngiltere‘ye kaydırdı.

The Rings of Power (Güç Yüzükleri) J.R.R. Tolkien’in eserlerinde bahsi geçen Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçiyor. Bir grup farklı kahraman, karanlığın Orta Dünya’ya dönüşüne karşı savaşmak için yavaş yavaş bir araya geliyor.

Galadriel the rings of power

Kadroda Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani yer alıyor.

The Rings of Power’ın ikinci sezonunda, elflerin en yaşlı ve en bilgelerinden biri olan Círdan‘ın kadroya katılacağı duyuruldu.

Kaynak: THR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.