Dizi Haberleri

The Man Who Fell To Earth Dizi Oluyor

David Bowie’nin başrolünde olduğu, 1976 yapımı bilimkurgu filmi The Man Who Fell To Earth, CBS Kanalı tarafından dizi haline getirilecek.

Walter Tevis’in 1963 tarihli romanından esinlenerek Nicolas Roeg yönetmenliğinde ve David Bowie’nin başrolünde filmi çevrilen The Man Who Fell To Earth dizi olacak.

Haber Deadline’da kendisine yer buldu. CBS tarafından resmi kaynaklardan da doğrulandı. Habere göre dizi CBS’in kendi online yayın platformu CBS All Access üzerinden yayınlanacak. Yönetmenliğini ise Alex Kurtzman yapacak. Kurtzman All Access üzerinden yayınlanan Star Trek: Discovery ve yeni gelecek Star Trek: Picard’ın da arkasındaki isim.

Dizi romanın ya da dizinin yeniden çevrimi olmayacakmış. Filmdeki olayların 40 yıl sonrasında geçeceği ve başka bir uzaylının dünyadaki yaşamını anlatacağı konu alınacakmış. Bowie’nin ilk oyunculuk deneyimindeki filmde, ana karakter gezegeninde suyu biten bir uzaylıydı. Fakat dünyevi zevklerden başı dönen ana karakter, kendisini ünlülerin içerisinde bulduğu şaşalı bir hayatın içinde bulmuştu. Bu filmde konu edinilecek olan uzaylı, bir teknoloji devi olacakmış.

Şimdilik diziyle alakalı daha fazla açıklama yok. Ne zaman yayınlanacağı ya da kimlerin rol alacağı önümüzdeki aylarda ortaya çıkacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.