Dizi Haberleri

The Last of Us Spin-off Dizisi Bill ve Frank Odaklı Olabilir

Nick Offerman‘ın canlandırdığı Bill karakteriyle Emmy kazanan The Last of Us dizisi, öne çıkan karakterler Bill ve Frank‘e odaklanan bir spin-off dizisi ile genişlemeye hazırlanıyor. HBO’ya sunulan bu öneri, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Nick Offerman’ın Duyurusu

Emmy ödüllü oyuncu Nick Offerman, HBO dizisinde canlandırdığı Bill karakteri üzerinden The Last of Us‘ın bir spin-off dizisi konseptinin gündemde olduğunu açıkladı. Offerman, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, izleyicilerin bu karakterlerin geçmişine dair daha fazla içeriğe erişip erişemeyeceklerine dair sorulara ilginç bir cevap verdi.

Twitter’da görüntüle

Yaratıcı Ekip ve Fikir Geliştirme

Dizinin yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, bu önerinin gündeme geldiğini doğrularken, Offerman’ın şaka yaparak “Fikir sıkıntısı çekmiyoruz. Craig ve Neil ne bulacak göreceğiz,” ifadeleri dikkat çekti. Bu durum, hayranları yeni bir spin-off dizisinin gelebileceği konusunda heyecanlandırdı.

Peter Hoar’ın Önceki İşaretleri

Dizinin yönetmeni Peter Hoar, daha önce yayınlanan bölümler sonrasında Bill karakteri etrafında bir spin-off’un ilginç olabileceğini belirtmişti. Hoar, bu karakterlerin geçmişini anlatan bir mini dizi veya sadece Bill’in odaklandığı bir yan hikaye olabileceği fikrini ortaya atmıştı.

The Last of Us İkinci Sezon

Bu gelişme, The Last of Us’un ikinci sezonu için heyecanı daha da artırıyor. Bella Ramsey ve Pedro Pascal‘ın başrollerini üstlendiği dizinin ikinci sezonu, 2025 yılında yayınlanacak. İlk sezondan farklı olarak daha fazla enfeksiyonun yer alacağı yeni sezon, çekimlere önümüzdeki ay Kanada’da başlayacak.

🔸 The Last of Us 2. Sezon 2025’te Geliyor – FRPNET

Abby Rolü İddiaları

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Abby karakterinin Booksmart filminden tanıdığımız Kaitlyn Dever‘a teklif edildiği iddia ediliyor. Bu gelişmelerle birlikte, The Last of Us hayranları dizinin genişleyen evreninde Bill ve Frank odaklı bir spin-off dizisiyle yeni bir maceraya hazır olabilirler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.