Dizi Haberleri

The Last of Us Setinden Görüntüler Sızdırıldı. Anna Trov da Diziye Katıldı!

The Last of Us dizisinin setinden bir hayran tarafından yüklenen fotoğraflar internette yayınlandı. Sonrasında Anna Torv‘un dizi kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.

The Last of Us dizisinin setine girip etrafa bakmayı başaran bir hayran, prodüksiyonun ne kadar detaylı hazırlandığını gözler önüne serdi.

The Last of Us set fotoğrafları ve videosu, bir süredir çekimlerin devam ettiği Kanada’daki Fort Macleod’u Teksas’a dönüştürmek için neler yapıldığına dair harika bir görüntü sunuyor. Görüntüler, dizinin konusu veya oyuncuları hakkında hiçbir şey onaylamasalar da, dizinin Lone Star State’de geçen hikayenin bir bölümünü içeren ilk video oyunuyla aynı şekilde başlayacağını kanıtlıyor.

İlgili Makaleler

Set çalışanı dışnda birisinin böylesine büyük bir prodüksiyonun setinde başıboş bırakılması garip gelse de, setin bir kısmı insanların gezmesi için açık olduğundan bu görünüleri paylaşmayı başardı. Bazı tanıdık alanları, diziyi heyecanla bekleyenlere SPOILER vermemek için kaydetmediğini de belirtmiş.

Anna Trov da Diziye Katıldı

Bu görüntüler yayınlandığı sırada, Fringe ve Mindhunter dizisinin yıldızı Anna Torv‘un Tess‘i oynamak için kadroya katıldığı duyuruldu.

The Last of Us, hikayesini dünyanın büyük bir kısmının bir hastalık yüzünden yok olmasından 20 yıl sonra geçen aynı isimli video oyunundan alıyor. Pedro Pascal, Bella Ramsey‘nin canlandırdığı 14 yaşındaki Ellie‘yi karantina bölgesinden kaçırmak için tutulan salgından kurtulan Joel‘i canlandırıyor. Görev yeterince basit başlasa da çift hayatta kalmak için birbirlerine güvenmeleri gerektiğini keşfetmeye başladığında ülke genelinde üzücü bir yolculuk devam ediyor.

Dizide ayrıca Gabriel Luna, Nico Parker, Merle Dandridge, Murray Bartlett ve Jeffrey Pierce yer alıyor. On bölümden oluşan ilk sezon, 2022’de HBO ve HBO Max’te yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.